Čím potešiť deti pod stromčekom? Len si vyberte z našich tipov

Detský svet vábi farbami a rôznorodosťou. Škatule na ukladanie drobností, hry na rozvíjanie zručností či plyšové hračky... Na výber je toho neúrekom!

25.11.2016 00:00
deti, vianoce, darčeky Foto:
Naozaj toho Ježiško priniesol tak veľa?
debata (1)
View-Master

OKULIARE View-Master
Okuliare na virtuálnu realitu View-Master od Mattela sú určené najmä deťom od 7 rokov. Vďaka nim sa ocitnú na safari, navštívia New York alebo sa pozrú pod morskú hladinu.

Shadow Master

Spoločenská hra
Cieľom spoločenskej hry Shadow Master je čo najrýchlejšie správne rozpoznať tiene a priradiť ich k správnym obrázkom. Výhodou je, že všetci hráči hrajú súčasne, takže deti pri hre nenudí čakanie na ťah protihráčov.

KONIK

Koník
Klasika pre najmenších, ktorá nikdy nesklame. Koník je vyrobený z lipovej preglejky a má rovnú plochu na sedenie. Cena: 59,95 €

KOLKY

Kolky
Osemdielna súprava: šesť kolkov, bowlingová lopta a podložka zaujmú chlapcov aj dievčatá. Cena: 19,99 €

stan

Stan
Vytvára kryté miesto, izbičku v izbe, miesto na hranie alebo len na schúlenie sa. Kto by po takom úkryte netúžil? Cena: 19,99 €

H M dom

Domček
Kartónový domček pre bábiku poteší najmä malé slečny. Darček pre vnučku či neterku tak máte vymyslený.
Cena: 14,99 €

FLEXI2

Flexi
Päťdielny set Flexi od Herlitz obsahuje peračník, púzdro, desiatový box, športovú tašku a školský batoh. Vďaka dobre premyslenému ergonomickému systému je možné školský batoh prispôsobiť telesnej výške školáka.
Cena: 149 €

XXL karty

XXL karty
Kto povedal, že s kartami je nuda? S XXL kartami Donkey Think Big sa zahrajú malé aj veľké deti. Vy by ste sa nepridali?

Magneticke stavebnice TEGU

Magnetické stavebnice TEGU
Krásne na pohľad aj na dotyk, také sú drevené stavebnice so zabudovanými magnetmi, ktoré rozvíjajú kreativitu a predstavivosť. Navyše sú 100 % ekologické a milujú ich nielen deti, ale aj dospelí.
Cena: od 20,50 €.

M S kufrik4

Kufrík
Praktický kufrík na pravú čajovú party plný minišálok a minitanierikov. Necháte sa ponúknuť?
Cena: 18 €

IKEA PLYS

Od detí pre deti
Plyšové hračky SAGOSKATT nakreslili deti. A preto očaria originalitou.
Cena: od 2,99 € za kus

Dreveny kavovar s prislusenstvom

Drevený kávovar
Hračkársky kávovar prémiovej značky Le Toy Van rozžiari nejednu malú hostiteľku. Hračka je vyrobená z kvalitného dreva a maľovaná zdravotne vyhovujúcimi farbami.
Cena: 37,50 €.

Doktorsky kufrik2

Doktorský kufrík
Hry na povolania sú medzi deťmi mimoriadne obľúbené. S týmto krásnym doktorským kufríkom v štýlovom retro dizajne sa bude malá doktorka či malý doktor cítiť úplne naozajsky.
Cena: 49,95 €

monopoly 3

Rodinné Vianoce
Užite si Vianoce so svojou rodinou a zahrajte sa spolu. Príďte na niektorú čerpaciu stanicu Slovnaft a vyberte si niektorú zo spoločenských hier HASBRO za špeciálne vianočné ceny. Hry a hračky kúpite v sieti čerpacích staníc Slovnaft do 31.12.2016 alebo do vypredania zásob. Venujte vianočný čas svojim blízkym. Viac informácií na www.slovnaft.sk

image001

Chlapčenská bunda Gaastra
Multifunkčná bunda vyrobená z funkčného nylonu s námorníckymi prvkami. Dokonalá ochrana pred vetrom a dažďom. Odolná voči vetru a vode, priedušná. Vaše dieťa si ju zamiluje. Vonku sa bude cítiť sucho a pohodlne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #darčeky #tipy