Máte doma školáka? Potešte ho na Vianoce hrou

Hry sú skvelou príležitosťou na trénovanie kreativity, slovnej zásoby, taktiky či trpezlivosti. Potešte vášho školáka jedinečným darčekom! A zahrajte sa spolu s ním!

10.12.2014 00:00
deti, hra Foto:
Nech sa deti pri hre zabavia aj niečo naučia.
debata
WWiw8u VZn Ae s460xn
Autor: archív firmy

Spoločenská hra Tik Tak Bum

Obsahuje 55 kariet a bombu – časocvač. Hráči hľadajú a vymýšľajú slová obsahujúce dané slabiky na kartách a pritom si prehadzujú tikjúcu bombu. Nikto netuší, ako ldho bude bomba tikať, kým vybuchne.
Cena: 16 eur

uno
Autor: archív firmy

Uno

Jednoduchá a akčná kartová hra, ktorej pravidlá pochopia aj najmenší hráči. Dobrá na trénovanie taktiky a pozornosti. Zábava pre celú rodinu.
Cena: 6 euro

rummiklub
Autor: archív firmy

Číselná hra Rummiklub

je podobná kartovej hre žolík, môžu ju hrať až štyria hráči. Jej cieľom je poskladať herné kamene do číselných postupiek alebo skupín, vďaka rôznym kombináciám si hráči precvičia nielen pamäť, ale aj logické myslenie.
Cena 20 eur

makedo
Autor: archív firmy

Makedo, kreatívna hračka – sada pre troch

Naučte deti recyklovať materiál okolo vás a vytvárať si hračky podľa vlastnej fantázie. MAKEDO je unikátny spájací systém, s ktorým pospájate akékoľvek papierové materiály a použité obaly, ktoré by inak skončili v koši. Kúpite na www.coolberry.sk
Cena: 35 eur

bang
Autor: archív firmy

Bang

Rýchla, dynamická, ábavná, jednoduchá a návyková kartová hra. Divoký západ na stole – doma, na výlete, v škole… Dobrá na trénovanie pozornosti, spolupráce a predvídavosti. Pre 4 až 7 hráčov.
Cena: 11 eur

need
Autor: archív firmy

Need for speed: Rivals pre Vbox One

Nová edícia známej hry – napínavá atmnosféra pouličných pretekov, kde sa stretávajú nelegálni pretekári a policajné jednotky.
Cena: 45,90 eur

Piatnik Hobit
Autor: archív firmy

Hobit, spoločenská hra

Vďaka nej sa môžete preniesť do Stredozeme. Cieľom hry je priniesť poklad, ktorý kedysi patril trpaslíkom. Hra má jednoduché pravidlá a vy počas nej získavate skúsenosti a silu. Tú neskôr využijete pri dobrodružstvách, ktoré na vás čakajú. Zvláštnosťou je, že hráči nehrajú proti sebe, ale všetci sa spoločne snažia získať ukradnutý poklad späť.
Cena: 19,90 eur

Vyšlo v mimoriadnej komerčnej prílohe denníka Pravda 26. 11. 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Vianoce #darček #hra