Pomocníci do domácnosti: pre manželky aj manželov

Pomocník do domácnosti? Darček z kategórie praktických. Priamo pod stromčekom možno až tak nepoteší, ale potom... Napokon, robotický vysávač alebo dobrá kosačka vám ušetrí hromadu času.

09.12.2014 10:18
debata
Robotický vysávač iRobot 880.
Robotický vysávač iRobot Roomba 880. Autor: Irobot.sk

Robotický vysávač iRobot ROOMBA 880
Nový model značky iRobot je vybavený revolučným vysávacím systémom AeroForce, ktorý zvyšuje účinnosť vysávania až o 50 %. Vďaka funkcii Room-To-Room je vhodný na vysávanie viacerých miestností bez vašej prítomnosti. O kvalitný vzduch v miestnosti aj po využití vysávača sa postará HEPA filter, ktorý zabráni úniku nečistôt späť do ovzdušia. O kvalitný výkon satia sa postará výkonný motor a o ľahkú údržbu, naopak, kefy, ktoré sú odolné proti namotávaniu vlasov.
Predáva NAY Elektrodom, orientačná cena: 699 €

iRobot SCOOBA 450
Autor: archív značky

iRobot SCOOBA 450
Robot na umývanie podlahy si poradí aj so zaschnutými nečistotami, a to vďaka funkcii navlhčenia podlahy pred samotným umývaním. Scooba 450 sa postará o odstránenie 99,3 % domácich baktérií. Vďaka inteligentnému systému navigácie iAdapt® sa umývač prispôsobí každej miestnosti a úplne samostatne sa postará o dokonalé umytie podlahy. Čistenie prebieha v troch fázach a je využívaná len čistá voda s čistiacim prostriedkom. Následne je znečistená tekutina z podlahy zotretá a umiestnená do nádržky na znečistenú vodu. Na výber máte 2 čistiace cykly, 40-minútový pre väčšie a 20-minútový pre menšie miestnosti.
Predáva NAY Elektrodom, orientačná cena: 599 €

PHILIPS YS534/17, Holiaci strojček
Autor: archív značky

Holiaci strojček PHILIPS YS534/17
Niečo pre pánov, ktorí chcú byť vždy upravení. Praktický a veľmi všestranný holiaci strojček na tvár a telo PHILIPS YS534/17 Click&Style. S prístrojom si oholíte nielen tvár, bradu, ale aj chĺpky na tele s jedným z troch nadstavcov. Bezšnúrovo vydrží zastrihávať až 40 minút po hodine nabíjania a indikátor stavu batérie vás svetlom upozorní na jej stav.
Predáva NAY, orientačná cena: 88 €

HOMEDICS HMD IPL-HH150-EU, DUO IPL depilácia, depilátor
Autor: archív značky

Epilátor HOMEDICS HMD IPL-HH150-EU, DUO IPL depilácia
HOMEDICS epilátor HH 150 EU vám prinesie krásne hladkú pokožku, pomocou svetelných impulzov (50 000 svetelných pulzov na 1 vymeniteľnú náplň). Vďaka ergonomickému tvaru je použitie ľahké a efektívne. Môžete si vybrať z 5 rôznych energických stupňov. HOMEDICS epilátor kombinuje dve technológie (AFT/IPL). Užívajte si hladkú pokožku na dlhšie obdobie.
Predáva NAY, orientačná cena: 165 €

sušička Electrolux EDH3487RDE
Autor: archív firmy

Počasie nás nezastaví
V chladných mesiacoch obzvlášť poteší sušička s extra veľkou kapacitou sušenia, až 8 kg. Najlepšie vianočné darčeky sú tie, ktoré sa stanú naším každodenným pomocníkom. Model Electrolux EDH3487RDE bol ocenený modrým certifikátom Woolmark, vďaka čomu máte istotou, že aj vlnené odevy budú vysušené šetrne. Bubon spotrebiča je vybavený LED osvetlením, a tak je možné po ukončení sušiaceho cyklu skontrolovať, či v sušičke nič nezostalo. Vďaka invertorovému motoru pracuje sušička ticho a efektívne. Na jeden raz vysuší až 8 kg bielizne. Užitočnou funkciou, ktorú tento model ponúka, je aj odložený štart.
Cena: 279,90 eura

Husqvarna LC 348V
Autor: archív firmy

Potešte záhradkára!
Husqvarna LC 348V je kosačka na trávu, ktorá dosahuje skvelý výsledok pri kosení trávy a údržbe trávnika vďaka technológii AFTech™: žací kotúč je navrhnutý tak, aby pri rotácii vytvoril vzostupný prúd vzduchu. Tento prúd vzduchu zdvíha trávu, aby bolo možné rovnomerné kosenie trávnika. Potom prúd vzduchu dopravuje posekanú trávu cez vyhadzovací žľab do zberného koša. Týmto spôsobom sa plní kôš veľmi efektívne, čo vám umožní kosiť trávu dlho bez prerušenia. LC 348V má odolnú konštrukciu, ktorá vydrží mnohoročné používanie. Kosačka je vybavená funkciou AutoWalk™ 2 pre ergonomické a pohodlné ovládanie rýchlosti.
Cena: 605 eur

Ručný sypač Gardena
Autor: archív značky

Nie je sypač ako sypač
Hľadáte užitočný darček? Myslite potom na to, že v zime treba posýpať chodníky okolo domu. Či už je to soľ, piesok alebo drvina, darujte novinku z dielne Gardena! Ručný sypač vám uľahčí rozptyľovanie zimných posypových materiálov na menšie plochy. Pomocou veľkého nastavovacieho gombíka jednoducho nastavíte rozptýlenie posypového materiálu. Vďaka tomu si nemusíte pri práci dávať rukavice z ruky a pohodlne môžete ovládať rozptýlenie. Ručný sypač Gardena sa ľahko otvára. Umožňuje to bajonetový uzáver. '
Odporúčaná cena: 8,99 eura

vysávač KOBOLD VK150
Autor: archív firmy

Pre celú rodinu
Ak chcete upratovať jednoducho, myslíte na úsporu energie a nie je vám ľahostajná ani ekológia, vyskúšajte čistiaci systém, ktorý stelesňuje čistotu vašej domácnosti. Vysávač KOBOLD VK150 vám ušetrí čas, lebo tento šikovný čistiaci systém vysáva a umýva zároveň. Znie to neuveriteľne, ale 25 m2 podlahy umyje iba s použitím 5 dl vody. Už nemusíte stráviť celú sobotu leštením vášho príbytku, tieto vysávače vám ušetria čas aj peniažky. Navyše nie sú hlučné a majú mnoho nadstavcov na všetky typy povrchových úprav podláh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #darčeky