Každá rodina má svoje tajné sny: Nájde ich pod stromčekom?

Kávovary, zubné kefky, raňajky z vlastnej pekárne, to sú všetko darčeky, ktoré by rodina mohla nájsť pod vianočným stromčekom. Fantázii sa v tomto prípade medze nekladú.

16.12.2016 07:00
debata
APPLE Watch Sport 42mm
Autor: Apple

Športové hodinky

Športové smart hodinky APPLE Watch Sport MMFQ2VR/A majú nielen praktický vzhľad s 1,65 palcovým dotykovým AMOLED displejom, ale aj celú škálu užitočných funkcií. Nechýba tepový senzor, akcelerometer ani gyroskop. Ich vnútorná pamäť má kapacitu 8 GB s 512 MB RAM. Výdrž batérie je až 18 hodín, aby ste si mohli užívať všetky funkcie po celý deň. Farebné vyhotovenie je so sivým remienkom.
Cena: 299 €

BEURER FC90
Autor: archív značky

Ionizačný čistič pleti

Ionizačný čistič pleti FC 90 je ideálny, ak vás trápia vrásky na tvári, ochabnutá a matne vyzerajúca pleť. Napína pokožku, dopĺňa vlhkosť a pleť bude viditeľne žiarivejšia. Vyhladí hlbšie i jemné vrásky, prežiari a spevní pokožku, dodá jej svieži a zdravý vzhľad, ako aj potrebnú hydratáciu.
Cena: 179 €

BEURER FC95
Autor: archív značky

Čistiaca kefka na pleť

Beurer FC95 čistiaca kefka pre každodennú starostlivosť o pleť je určená na hĺbkové čistenie. Štyri vymeniteľné nadstavce sú súčasťou produktu. Jemná kefka, kefka na citlivú pleť, na hĺbkové čistenie pórov a tiež jedna hrubá kefka na čistenie pórov. Jemne obrusuje a odstraňuje odumreté kožné bunky, obnovuje čistotu a žiarivosť pleti odstránením mejkapu a nečistôt a podporuje omladenie a prekrvenie pleti.
Cena: 109 €

LANAFORM LUCEA
Autor: archív značky

Čistič tváre

Kozmetický čistič tváre LANAFORM Lucea s nabíjaním pomocou USB kábla alebo z elektrickej siete. Je určený špeciálne na hĺbkové čistenie pleti. Vďaka vibráciám a silikónovým mikroguľôčkam čistí póry vašej pleti a zbavuje ju všetkých nečistôt. Pleti vráti počas iba niekoľkých aplikácií sviežosť a jas.
Cena: 32,90 €

BRAUN SILK-EPIL 7 909 WETDRY
Autor: archív značky

Kefka na píling tela

Kefka na píling tela Braun Silk-épil 7 909 Wet&Dry je atraktívny pomocník, ktorý slúži na hĺbkové čistenie a masáž pleti. Technológia Wet&Dry zaručuje, že prístroj je možné používať tak na suchu, ako aj v sprche alebo vo vani, vďaka čomu je vhodný aj pre osoby s citlivou pleťou. Spravte si píling s masážou, ktorý dokonale odstráni odumreté bunky a prekrví pokožku, ktorá bude vyzerať mladšie a zdravšie. Zbavte sa jemných vrások, hnedého nádychu pleti a zjemnite pigmentové škvrny.
Cena: 72,10 €

BEURER FC90
Autor: archív značky

Odstraňovanie chĺpkov

Homedics IPL-HH170 Pro Duo predstavuje v súčasnosti najvyspelejšiu kombináciu IPL s AFT technológiou a fotorejuvenizáciou. Technológia IPL zabezpečuje trvalé odstraňovanie chĺpkov a fotorejuvenizácia je omladenie pokožky svetlom. Fotorejuvenizácia slúži na odstránenie pigmentových škvŕn, vrások, jaziev a ďalších chýb krásy. Prístroj má v balení tri výmenné hlavice. Veľkou výhodou Homedics IPL-HH170 Pro Duo je aj malý a ergonomický tvar prístroja, ktorý oceníte pri jeho používaní a skladovaní.
Cena: 249 €

PHILIPS S5400
Autor: archív značky

Holiaci strojček

Hladké oholenie bez poškriabania a porezania dosiahnete vďaka špičkovému holiacemu strojčeku PHILIPS S5400/06. Systém čepelí MultiPrecision s hlavou so zaobleným profilom sa jemne kĺže po tvári, pričom chráni vašu pokožku. Čepele zdvihnú a rýchlo oholia dlhé a krátke chĺpky. Vďaka systému AquaTec Wet & Dry si môžete vybrať rýchle, ale pohodlné holenie nasucho. Alebo sa môžete holiť namokro, s gélom či penou, ba dokonca aj pod sprchou.
Cena: 89,90 €

Kitchen assistant
Autor: archív značky

Kuchynský robot Electrolux Kitchen Assistant

V kuchyni často potrebujete viac ako dve ruky. Kuchynský robot Kitchen Assistant za vás zvládne všetko – náročné miesenie, šľahanie, mixovanie, a to všetko v 10 rýchlostiach a s výkonom 1 000 W.
Cena: 369,90 €

Elektrolux mixer
Autor: archív značky

Mixér Electrolux Sport Blender

Electrolux Sport Blender je ideálnym spoločníkom pre všetkých aktívnych ľudí a športovcov. Zdravé a svieže smoothie si v tomto mixéri pripravíte v priebehu niekoľkých sekúnd. Stačí do nádoby vložiť požadované prísady, namixovať a ísť. Vďaka prenosnej a uzatvárateľnej fľaši si svoj nápoj môžete vypiť aj cestou do práce či na tréning.
Cena: 49,90 €

Happy foto - kalendár
Autor: archív značky

Novoročný fotokalendár

Novoročný kalendár od Happy Foto môže obsahovať môže fotografie zo spoločných akcií, z nezvyčajných momentiek, zo životných udalostí, z dovoleniek atď. Na tvorbu môžte použiť program HappyFoto-DESIGNER alebo on-line webový portál happyfoto.sk. Vyžiť budete môcť rôzne pozadia, orámovania, efekty, klip arty a mnoho ďalšieho. Výroba kalendára prebieha digitálnou tlačou na kvalitný papier (250 g/qm) alebo vyvolaním na značkový fotopapier (kalendáre označené ako „deLUXE“).

kávovar Movenza 1
Autor: archív značky

Kávovar Movenza

Tento kávovar značky Dolce Gusto sa absolútne vymyká konvenciám a prekvapí milovníkov kávy svojím spracovaním, vďaka ktorému im pripraví jedinečný kávový pôžitok. Vďaka unikátnemu dotykovému ovládaniu je príprava každej šálky kávy veľmi jednoduchá, zábavná a umožňuje ešte ľahšie vyhovieť individuálnym potrebám každého milovníka kávy. Kreativita vychádza nielen z prelomového dizajnu, ale tiež z ponúkaných kávových zmesí a ostatných nápojov.
Cena: 183 eur

Sonicare
Autor: archív značky

Elektrická zubná kefka

Špičková elektrická zubná kefka Philips Sonicare DiamondClean odstráni až 7-krát viac povlaku a vybieli zuby 2× účinnejšie ako ručná kefka. Už po týždni sú zuby viditeľne belšie, inteligentný časovač postráži dostatočne dlhé čistenie. Nabíja sa pomocou elegantného skleneného pohára a je dostupná v piatich farebných variantoch.
Odporúčaná cena: 204,99 €

gorenje pekáreň
Autor: archív značky

Raňajky z vlastnej pekárne

Raňajky sú podľa odborníkov na výživu najdôležitejším jedlom dňa. Aby nám dodali energiu na celé predpoludnie, mali by byť plné vitamínov a živín. Domáca pekáreň gorenje BM900BKC vám s ich prípravou pomôže. Stačí večer nasypať všetky suroviny, nastaviť časovač a ráno vás bude čakať čerstvý chlieb podľa vašich predstáv. Tento model ponúka 15 programov vrátane možnosti upiecť si bezlepkový chlieb či uvariť domáci džem s programom „marmalade“. Čo môže byť lepšie ako krajec čerstvého domáceho chleba s domácou marmeládou?
Orientačná cena: 72,99 €

Electrolux Ergorapido
Autor: archív značky

Vysávač Electrolux Ergorapido

Hľadáte skvelého pomocníka na efektívne upratovanie? Bezkáblový vysávač Ergorapido je na to ako stvorený. Dokonale povysáva koberce aj parkety, ľahko sa ovláda, dostane sa aj do ťažko prístupných miest, má vysokú saciu silu a vydrží v kuse vysávať viac ako pol hodiny. Navyše má odnímateľnú ručnú jednotku, s ktorou jednoducho povysáva stôl alebo gauč.
Cena: od 189,90 €

Tassimo VIVY
Autor: archív značky

Darček pre celú rodinu

Ideálny darček pre celú rodinu, to je smotanový kávovar Tassimo VIVY od Bosch. VIVY je elegantný domáci barista, ktorý Vám okrem priestoru šetrí aj čas. Jeho inteligentný systém pripraví Vami zvolený nápoj takmer okamžite. Na výber máte pritom rôzne druhy káv, čajov či horúcu čokoládu.
Cena: 54,90 €

budík tchibo
Autor: archív značky

Pre spachtošov

Vtipný darček pre každého, kto má problém so skorým ranným vstávaním: tón budenia sa vypne po 30 cvikoch s činkou. Malá rozcvička na ráno nás naštartuje na úspešný deň. Podsvietený LCD displej zobrazuje čas v 24-hodinovom formáte a snímač pohybu zaznamenáva počet pohybov ruky hore a dole.
Cena: 9,95 €

gramofón  tchibo
Autor: archív značky

Pre klasikov

Drevený gramofón poteší každého milovníka hudby, ktorý si potrpí na kvalitný zvuk pri počúvaní svojich obľúbených piesní. Vďaka USB portu umožňuje aj prevod z vinylového do digitálneho formátu. Je kompatibilný s Windows XP a vyššími veziami a OS X 10 a vyššími verziami.
Cena: 199 €

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #darčeky #vianočný darček #tipy na darčeky #vianočný stromček