Pri výbere darčekov myslite aj na zdravie, tu sú tipy

Zdravie je to najdôležitejšie, obdarujte vašich blízkych darčekmi, ktoré im zlepšia kvalitu života.

02.12.2016 09:30
vianoce, darčeky Foto:
Ešte stále vyberáte darčeky? Máme pre vás tipy, ktoré ulahodia zdraviu.
debata
Wobenzym

Wobenzym
Darujte svojim blízkym enzýmový liek Wobenzym 800 tabliet. Dostanete k nemu navyše darček zadarmo, a to dva poukazy na enzýmové zubné pasty.

Duo Baby

Šikovný pomocník
Omron prichádza na trh s novinkou DuoBaby, ktorý obsahuje dva v jednom – odsávačku hlienov a inhalátor zároveň.
Cena: 72 eur

bolesť

Zatočte s bolesťou chrbta
Doprajte si blahodarnú úľavu od bolesti chrbta priamo doma. Mierne elektrické impulzy posilňujú oblasti na tele pomocou priložených vankúšikov a poskytujú efektívne ošetrenie pri bolestiach chrbta, ale aj pri únave svalov, bolesti kĺbov či strese. Vyskúšajte napríklad TENS stimulátor OMRON E4, ktorý pomôže efektívne utíšiť bolesť bez vedľajších účinkov.
Odporúčaná cena 90 eur.

klokan, liek

Darujte sebe a blízkym jedinečné tri druhy kolagénov pre kĺby v jedinom výživovom doplnku.
Klokan™ je kombinovaný živočíšny a vitamínový výživový doplnok obsahujúci až 3 typy kolagénu (kolagén typu I z rýb, kolagén typu II z raje a natívny kurací kolagén typu II), glukozamín a chondroitín sulfát, kyselinu hyalurónovú a vitamín C, ktorý prispieva k normálnej tvorbe kolagénu a k prirodzenej funkcii chrupaviek a kostí.

tlakomer

Dajte svojmu zdraviu zelenú!
Naše zdravie je to najcennejšie, čo máme, preto si ho chráňme a pravidelne si monitorujme krvný tlak! Merať si tlak denne, v pokojných domácich podmienkach umožňuje novinka švajčiarskej firmy Microlife – moderný „zelený” tlakomer Microlife BP 3AG1 s univerzálnou M-L manžetou na rameno a jednoduchou obsluhou. Veľký displej napomáha pohodlne odčítavať namerané hodnoty tlaku i pulzu. Prístroj je zabezpečený technológiou PAD, ktorá aktuálne upozorňuje aj na arytmiu srdca. Pamäť uchováva posledných 30 meraní. Tlakomer má predĺženú 3-ročnú záruku a dostupný je v lekárňach a obchodnej sieti NAY Elektrodom. Teraz v akciovom balení s darčekom – digitálnym teplomerom MT 3001. Odporúčaná cena: 39 € www.microlife.sk

3D-Geriavit-obal-vianoce reverse

Darujte zdravie a vitalitu vašim blízkym Pharmaton® Geriavit 100 cps * vo vianočnej krabičke. Liek obnovuje životnú energiu a vitalitu. Zvyšuje fyzickú aj duševnú výkonnosť. Znižuje prejavy únavy a stresu, posilňuje imunitný systém, zlepšuje pamäť a schopnosť koncentrácie. Distribúcia Pharmaton® Geriavit 100 mäkkých kapsúl spolu s vianočnou krabičkou iba v lekárňach a v období od 1. 10. 2016 do 31. 1. 2017.

  • Odporúčaná cena 39,90 €.

*Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľa, prípadne sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Liek na vnútorné použitie.

exadipin

EXADIPIN® v kapsuliach
TRÁPI VÁS NADVÁHA ČI OBEZITA A NEDARÍ SA VÁM SCHUDNÚŤ? VYSKÚŠALI STE UŽ MNOŽSTVO REDUKČNÝCH DIÉT BEZ TRVALÉHO EFEKTU? TRÁPI VÁS HLAD, NEUSTÁLA CHUŤ NA JEDLO, NEVIETE ODOLAŤ SLADKOSTIAM A VAŠA HMOTNOSŤ POSTUPNE NARASTÁ?

EXADIPIN® je špeciálne vyvinutý doplnok k výžive pre ľudí s nadváhou a obezitou, ktorí chcú zdravo a efektívne zredukovať svoju hmotnosť a dlhodobo udržať štíhlu líniu. Žiadajte v lekárňach alebo na www.exadipin.sk
Telefonické objednávky: 02/456 91 210 e-mail: indica@slovanet.sk

krabicka ovovital

Chcete byť fit do vysokého veku?
Začnite myslieť na budúcnosť už teraz a zamyslite sa nad tým, či máte dostatočný príjem vápnika. Vedeli ste, že naše telo najlepšie využije prírodný vápnik, ktorý obsahuje aj ďalšie minerálne látky podporujúce jeho vstrebávanie? Aby sa vápnik vstrebal a uložil tam kam má, teda do kostí a zubov, je potrebné užívať aj vitamíny K2 a D3, ktoré zároveň pôsobia preventívne na kardiovaskulárny systém. Nájdite si viac informácií na stránke jediného výrobcu prírodného vápnika v strednej Európe, slovenskej farmaceutickej spoločnosti BIOMIN a.s. Nájdete ich na stránke www.somstalekost.sk.
Teraz aj v špeciálnom darčekovom balení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #Vianoce #darčeky