Hľadáte vhodný darček pre muža? Pod stromčekom môže nájsť aj toto...

Každému mužovi auto kúpiť nemôžete, aj keď by si ho všetci "chlapi" želali. Ale aj pre nich sa dajú vybrať darčeky, a nemusia to byť len papuče. Stačí sa len poobzerať...

25.11.2016 08:16
Vianoce, rodina, radosť Foto:
Hľadáte darčeky pre mužov? Možno vám niektoré z nich poradíme.
debata
Manzetove gombiky Tateossian London
Manžetové gombíky svetoznámej značky Tateossian London. Autor: archív značky

Manžetové gombíky

Manžetové gombíky svetoznámej značky Tateossian London s neuveriteľným dizajnom v podobe osadeného hodinkového strojčeka. Limitovaná edícia.
Cena: 245 €

Hodvábne kravaty Penrose
Hodvábne kravaty Penrose Autor: archív značky

Hodvábne kravaty Penrose

Sú tkané podľa princípov najlepších britských tradícií výroby, aby sa dosiahla najvyššia úroveň kvality. Hodváb, z ktorého sú kravaty vyrobené, je tkaný na tradičných žakárových strojoch. Viazanka je vystužená vlnenou podšívkou.
Cena: 119 €

Elektronický priezor GOTU +5
Elektronický priezor GOTU +5 Autor: archív značky

Elektronický priezor GOTU +5

LCD display 3,5" TFT, napájanie priezoru – 4 ks batérií AA, využíva systém infrakamery, obsahuje 2 GB kartu na záznamy – jednoduchý prenos záznamu.
Cena: 134,98 €

Spodná bielizeň Björn Börg.
Spodná bielizeň Björn Börg. Autor: archív značky

Spodná bielizeň Björn Börg

Odvážne dizajny a pohodlie v kombinácii s 95 percentami bavlny a piatimi percentami elastanu. Vhodný tip na vianočný darček pre vašu polovičku.

Ručné vyrábané perá z kolekcie Souverän
Ručné vyrábané perá z kolekcie Souverän Autor: archív značky

Ručné vyrábané perá

Prichádza kolekcia Souverän, ktorá sa zrodila v roku 1950. Výroba pier Souverän je náročná, pretože každý jeden komponent pera sa spracováva ručne. Telo pera sa upravuje v mnohých krokoch – tvaruje, brúsi a reže diamantom, kým sa dostane do finálneho pruhovaného tvaru. Charakteristické dvojité spony v zadnej časti a na viečku sú integrované do materiálu s vysokou presnosťou, aby sa dosiahol prakticky hladký prechod medzi materiálmi. Ďalším komponentom je ručne robený hrot zo 14-karátového zlata, zakončený irídiovou špičkou s najvyššou odolnosťou.
Cena: od 295 €

Kožené puzdro na kreditné karty od talianskej firmy FeFé.
Kožené puzdro na kreditné karty od talianskej firmy FeFé. Autor: archív značky

Kožené puzdro na kreditné karty

Neprehliadnuteľné kožené puzdro na kreditné karty od talianskej firmy FeFé. Elegantný ručne vyrobený obal zo safiánovej kože ukryje 6 kreditných kariet. V strede puzdra sa nachádza priestor na poskladané bankovky.
Cena: 75 €

Pánsky set Sothys
Pánsky set Sothys Autor: archív značky

Pánsky set kozmetiky

Značka Sothys nezabúda ani na pánov a pripravila pre nich akciu v zložení: Čistiaci gél na vlasy a telo (200 ml), Roll-on na očné kontúry (15 ml), Denný čistič na tvár (50 ml), Protistarnúci hydratačný fluid (15 ml) a Upokojujúci balzám po holení (15 ml). Viac na www.sothys.sk
Cena: 69 €

Tullamore D.E.W. Cider Cask Finished
Tullamore D.E.W. Cider Cask Finished Autor: archív značky

Tullamore D.E.W. Cider Cask Finished

Novinka z dielne najpredávanejšej whiskey na Slovensku
Na sviatočný stôl prináša značka Tullamore D.E.W. zaujímavú novinku. Ako napovedá jej názov, ide o írsku whiskey, ktorej dozrievanie posledné 3 – 4 mesiace finišovalo v dubových sudoch po jablčnom cideri. Takže jej vôňa je svieža, cítiť v nej zelené jablká a sladký slad. Chuť je jemná, ale výrazná. Charakterizuje ju rovnováha dubu, krémového sladu a tónov sladkých čerstvých jabĺk. Má ľahké telo s ovocným charakterom. Tullamore D.E.W. Cider Cask sa vo svete predáva výhradne v duty free shopoch. Česká republika a Slovensko sú jediné trhy, kde je tento nápoj možné kúpiť aj v bežnom predaji – v sieti predajní Metro, vybraných baroch a v e-shopoch.
Začiatok predaja: december 2016

Bunda Gaastra Newport
Bunda Gaastra Newport Autor: archív značky

Bunda Gaastra Newport

Predstavujeme vám bundu Newport, ktorá je v hodná do nepriaznivého počasia. Ochráni vás pred snehom, dažďom a vetrom. Je vyrobená z GORA-TEX® materiálov, mali by zabezpečiť vaše pohodlie a jej všestrannosť v každom dobrodružstve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #Vianoce #darček #tipy