Vianočné darčeky. Praktické a zároveň potešia...

Nájsť si pod vianočným stromčekom vysávač, niekoľko párov ponožiek či vázu, ktorá vyzerá lepšie zabalená v darčekovom papieri, netúži dostať nikto. Existujú však i praktické darčeky, ktoré vedia vyčariť radostný úsmev.

22.12.2014 08:00
Nechávate si nákup darčekov na poslednú chvíľu?... Foto:
Nechávate si nákup darčekov na poslednú chvíľu?
debata

Základom je však poznať toho, komu chceme praktický darček darovať. Tí predvídavejší „sondujú“ u svojich blízkych už nejaký ten mesiac pred Štedrým dňom. Všímavejší naopak pozorujú. Za povzdychom pri výklade či v obchode sa skrýva túžba nájsť si pod vianočným stromčekom práve túto vec. Nuž a tých ostatných možno inšpirujeme k praktickým darčekom my.

Predplatné obľúbeného časopisu
Zistite či obdarovaná osoba má svoj obľúbený časopis, ktorý si kupuje alebo odoberá. Darčekovou poukážkou na predplatné časopisu nemôžete nič pokaziť. Navyše, v tomto období vydavateľstvá k predplatnému ponúkajú zľavu alebo milý darček.

Darčekový kôš
Možno sa vám takýto darček nebude zdať veľmi originálny, ale nie je tomu tak. Ak darčekový kôš môžete „poskladať“ tematicky. Napríklad pre veľkú milovníčku kávy môžete vytvoriť darčekový kôš, ktorý bude obsahovať nielen rôzne druhy kávy a prísad do nej, ale i kávové mydlo, peeling alebo telové maslo, prípadne šampón s obsahom kofeínu. Do balíčka môžete pribaliť aj malý starožitný mlynček na kávu či peknú dózičku s kávovým motívom.

Ach, tie spotrebiče…
Samozrejme, nemyslíme tým už spomínaný vysávač, remosku alebo žehličku na bielizeň. Ale potešiť môžete aj fénom, žehličkou na vlasy alebo špeciálnou kulmou na vlasy babyliss v limitovaných edíciách. Určite poteší kávovar (na espresso alebo kapsule), sódastream či napríklad nový holiaci strojček.

Hodiny s fotorámikmi
Viete, že vašim blízkym chýbajú nástenné hodiny? Nuž, neváhajte a kúpte tie, pri ktorých si na vás spomenú. Ideálne sú hodiny, ktoré majú fotorámčeky, kde môžete uložiť fotky vašich blízkych či fotografie z rôznych životných udalostí. Dosať ich v rôznych veľkostiach, farbách a motívoch.

Niečo pre zdravie
Kto by nechcel, aby jeho rodina a blízki boli zdraví. Preto jednou z možností, ako darovať praktický darček, je zamerať sa na zdravie. Vybrať si môžete nielen poukážku do zdravotníckeho zariadenia (kompletnú starostlivosť alebo jednotliví lekári napríklad zubár) či wellness pobyt, ale i kúpu rôznych zdravotníckych pomôcok (biolampa, tlakomer, glukomer, vyhrievací vankúš) alebo rôzne vitamíny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #darčeky