Darčeky pre celú rodinu či tablet - všetko v jednom!

Pre celú rodinu sa nakupuje ťažšie, ale sú veci, ktoré dokážu používať malí aj veľkí. Napríklad televízory či smartfóny s kvalitným fotoaparátom.

15.12.2014 06:00
debata

„Dnešné smartfóny umožňujú fotiť obrázky s rozlíšením 5 – 41 megapixelov a pri dobrom svetle sú fotky kvalitné. Záleží však aj na možnostiach zoomu (priblíženia), pomôže aj voľba správneho režimu (šport, noc, detail tváre a pod.). Pri horšom svetle bývajú fotky z lacnejších smartfónov zrnité, aj v tomto smere však vývoj napreduje, príkladom je práve Samsung K Zoom, hovorí Marián Šimkovič, produktový manažér NAY Elektrodom, kde môžete získať takéto darčeky:

Televízor LG 55UC970V
Autor: Nay elektrodom

Panoramatické kino doma
Televízor LG 55UC970V ponúka štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD, s presnými a vernými farbami, nazývané aj 4K. Získate tak dokonale ostrý obraz s fantastickými detailmi, aké ste ešte nevideli. Ide o model so zakrivenou obrazovkou s uhlopriečkou 139 cm, ktorá vás vďaka tomu doslova obklopí a vtiahne do deja. Technológia 4K 3D+ je zárukou dokonalého obrazu a príjemného sledovania vďaka ľahkým 3D okuliarom. Medzi oceňované funkcie patrí vstavaný plnohodnotný internetový prehliadač, kompatibilita s mobilmi, tabletmi a jednoduché ovládanie s pomocou magického ovládača.
Orientačná cena: 1 799 eur

televízor PHILIPS 55PUS8809/12
Autor: Nay elektrodom

Prvý android 4K
Ultra tenký televízor PHILIPS 55PUS8809/12 s vysokým 4K UHD rozlíšením a po prvýkrát so systémom Android disponuje technológiou Ambilight, ktorá vďaka premietaniu širokého jasu z troch strán televízora na okolité steny pripraví ešte intenzívnejší zážitok zo sledovania. Inteligentné je aj ovládanie televízora, pri ktorom využijete diaľkový ovládač s funkciou ukázania a kliknutia ako pri ovládaní myšou, ale aj klávesnicou na obrátenej strane. Ale môžete využiť aj pohyb rukou. Pre jasný a ostrý obraz je ponúkaná technológia Perfect Pixel Ultra HD.
Orientačná cena: 1 999 eur

Tablet – všetko v jednom

Tablet je univerzálny darček, ktorý poteší obdarovávaných rôznych vekových kategórií. Toto zariadenie je dnes azda jedným z najmultifun­kčnejších, ktoré ponúka širokú škálu možností využitia či už ide o sledovanie filmov, počúvanie hudby, surfovanie po internete alebo hranie hier. Kto často a rád pozerá filmy, zaiste ocení tablet s veľkým displejom s rozmermi až 11 palcov. Milovníkov hudby zasa potešia súčasné audio technológie umožňujúce počúvať obľúbenú hudbu bez ďalších prídavných reproduktorov. Niektoré tablety majú reproduktory umiestnené tak, aby ruky pri držaní tabletu neblokovali vychádzajúci zvuk. Dnes je už samozrejmosťou aj fotoaparát zabudovaný v tablete. Tie najkvalitnejšie majú rozlíšenie až 8 Mpx a rôzne prídavné funkcie ako napríklad blesk alebo automatické zaostrenie.

YOGA Tablet 2
Autor: archív firmy

Tablet YOGA
Nový YOGA Tablet 2 Pro má najnovší procesor Intel Atom štvrtej generácie a je vybavený 8 Mpx zadným fotoaparátom, pamäťou 32 GB a až 64 GB cez micro SD. 15-hodinová výdrž batérie s voliteľným 4G3 zabezpečí, že používatelia môžu zostať mobilní po celý deň.
Dostupný je na agem.sk za 509 €.

PC tablet Prestigio MultiPad Visconte 4
Autor: archív firmy

Prestigio MultiPad Visconte 4
Malý a výkonný PC vo forme tabletu s 8-palcovým displejom pre prácu i zábavu s predinštalovaným systémom Windows a Office 365. Má výbornú internú pamäť 16 GB a prednú i zadnú kameru – obľúbené zábery nafotíte s 2.0 MPx zadným objektívom a videohovory môžete robiť cez prednú kameru s 1,3 MPx rozlíšením. Windows 8.1 + Office 365 Personal, Bluetooth, WiFi, 16GB.
Predáva NAY Elektrodom, orientačná cena s DPH: 119 €

mobil iPhone6
Autor: archív firmy

Dlho očakávaný nový iPhone6
Nový model má nový dizajn, nové materiály a výrazne väčší displej( 5,5 a 4,7 palca). Nová generácia 64-bitového procesora ponúka dostatok výkonu aj pri vyššom rozlíšení displeja. Vďaka pohybovému koprocesoru M8 ponúka tiež lepšie sledovanie rýchlosti, prekonanej vzdialenosti a teraz aj nadmorskej výšky. Nová 8 Mpx iSight kamera s technológiou Focus Pixels s rýchlejším automatickým zaostrovaním.
Orientačná cena: 899 eur

mobil SAMSUNG Galaxy K zoom
Autor: archív firmy

Dokonalé fotografie aj s mobilom
Mobil s kvalitným fotoaparátom SAMSUNG Galaxy K zoom ukrýva v elegantnom tele praktické funkcie pre telefonovanie, ale aj vlastnosti na vytváranie dokonalých snímok. Skutočná optika s 10-násobným optickým zoomom je ukrytá v tenkom tele s výsuvným objektívom. Pre ostré snímky aj v nepriaznivých svetelných podmienkach je k dispozícii snímač BSI s rozlíšením 20,7 MPix a integrovaný čip ISP. Fotoaparát využíva xenónový blesk, výkonný a efektívny procesor Exynos 5 Hexa a umožní jednoducho vytvárať kvalitné autoportréty „selfies“.
Orientačná cena: 399 €

ASUS Zenfone 5
Autor: Nay elektrodom

ASUS Zenfone 5
Smartfón je vybavený HD displejom s rozlíšením 1 280×800 pixelov. Disponuje mikroskopickou oleofóbnou vrstvou, ktorá zabraňuje odtlačkom prstov na obrazovke, bleskurýchlym dotykovým ovládaním s rýchlym ohlasom a štyrikrát vyššou odolnosťou proti poškriabaniu vďaka Gorrila Glass 3. Vysoký výkon a dlhá výdrž batérie sú ďalšími prednosťami.

notebook ASUS Transformer Book T200
Autor: archív firmy

ASUS Transformer Book T200
Transformer Book T200 je veľmi ľahko prenosný notebook, ktorý sa vďaka odpojiteľnému displeju môže používať ako 11,6“ tablet. Zariadenie využíva systém Windows 8,1, obsahuje plnohodnotnú klávesnicu a výdrž batérie je až 10,4 hodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smartfón #tablet #televízor #Vianoce #darčeky