Elektronika hrá prím vo vianočných želaniach

Viac než polovica oslovených Slovákov by si priala nájsť pod vianočným stromčekom elektroniku, tretina oblečenie, kozmetiku alebo športové vybavenie a necelá štvrtina knihu alebo iný kultúrny zážitok. Iba zhruba jedného zo sto obdarovaných potešia ako vianočný darček potraviny a nápoje.

02.12.2014 13:00
debata
televízor Sony BRAVIA S90
Autor: archív firmy

Exkluzívny obraz pre náročných
Štýlové vyhotovenie zakrivenej televízie Sony BRAVIA S90 predznamenáva nevšedný zážitok. Zaoblený dizajn nemá iba estetickú funkciu, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Zakrivenie sa využíva aj pri plátnach v kine; konzistentnejšie pozorovacie uhly totiž vytvárajú „hĺbku“ a vtiahnu diváka do deja. Obrazovky TRILUMINOS™ majú navyše výnimočnú schopnosť zobrazovať farby. Rozdiel vidieť aj voľným okom – krvavá červená z obrazovky takmer kvapká. V S90 má premiéru 4.2-kanálový systém Sony Multi-angle Live Speaker, ktorý vás obklopí mohutným priestorovým zvukom ako v kine. 4K X-Reality PRO chip zlepšuje a zostruje každý obrazový detail a prevedie ho na kvalitu formátu 4k, čo je až štyrikrát viac ako v prípade Full HD rozlíšenia. Tento model je dostupný v uhlopriečkach 65 a 75 palcov.
Cena: 4 099 eur (65“)

fotoaparát kompakt Sony Cyber-shot RX 100 III
Autor: archív firmy

Vreckový kompakt s kvalitou zrkadlovky
Sony Cyber-shot RX 100 III disponuje širokouhlým objektívom s vysokou svetelnosťou a zabudovaným elektronickým hľadáčikom. Kompaktné telo však ponúka nekompromisnú kvalitu, s ktorou zabudnete na ťažké zrkadlovky a tony príslušenstva. Vďaka otočnému displeju sa stanete kráľom selfies. Fotoaparát dokáže snímať neuveriteľne detailné zábery, rovnako ako nakrúcať Full HD video. 20,1 MP snímač zaručuje vysoké rozlíšenie a nízku úroveň šumu.
Cena: 849 eur

fotoaparát Nikon COOLPIX S6900
Autor: archív firmy

Najlepšie selfie
Aj vám sa stalo, že ste chceli urobiť selfie zo skvelej akcie, ale nedopadlo to dobre? Ani tie najkvalitnejšie mobily nedokážu nasnímať dobré foto v tme alebo inom sťaženom prostredí. S novým Nikonom COOLPIX S6900 bude dokonalá selfie hračkou. Výklopný a otočný displej LCD vám umožní prejaviť kreativitu pri fotení či robení videí vo Full HD kvalite, vstavaný stojanček zase udrží fotoaparát stabilný. Navyše už viac nemusíte vbiehať do záberu, keď sa odpočítava samospúšť! Fotoaparát viete ovládať gestami. Vďaka rýchlemu zdieľaniu prostredníctvom Wi-Fi svoj najlepší autoportrét v živote môžete okamžite preniesť do sociálnych sietí.
Cena: 229 eur

nabíjačka Sony CP-V5
Autor: archív firmy

Ideálny spoločník na cesty
S hmotnosťou len 145 gramov a 5 000 mAh líthium-ionovou batériou má nabíjačka CP-V5 od firmy Sony dostatok energie na dvojnásobné nabitie vášho mobilu. Vstavaná LED dióda indikuje zníženú zostávajúcu kapacitu, aby ste mali dostatok času nájsť najbližšiu zásuvku na dobitie. Nabíjačka CP-V5 je dostupná v čiernej, bielej, modrej a zelenej verzii so špeciálnou povrchovou úpravou, odolnou voči škrabancom, vďaka ktorej si dlho zachovaná atraktívny vzhľadom aj pri každodennom používaní.

reproduktor Sony SRSX5
Autor: archív firmy

Malý reproduktor s veľkým zvukom
Kompaktný prenosný bezdrôtový reproduktor Sony SRSX5 prináša vysokokvalitný 2.1 -kanálový zvuk (výstup 20W) a hlboké basy. K obľúbenému prehrávaču hudby ho jednoducho prepojíte s použitím Bluetooth alebo cez NFC jediným dotykom. Vďaka funkcii hands-free môžete navyše hlasom ovládať váš telefón. Ideálny spoločník na výlet alebo jednoducho na prenášanie z jednej miestnosti do druhej. Vychutnajte si svoju obľúbenú hudobnú kolekciu vo výnimočnej kvalite bez zamotaných a nepraktických káblov. Sony SRSX5 je dostupný v bielej alebo čiernej farbe.
Cena: 200 eur

slúchadlá Frends
Autor: archív firmy

Aj technológia môže byť sexy
Chceli by ste počúvať hudbu ako Kirsten Stewart alebo Drew Barrymore? Imidžové slúchadlá Frends vás prekvapia vzhľadom aj kvalitou. Nechajte sa uniesť štýlovým sexi dizajnom, ktorý vám do uší zahrá hudbu v kvalite, akú by ste nečakali. Slúchadlá sú vyrobené z hebkej kože a kovové časti sú ručne spracované. Káble sú potiahnuté jemnou látkou príjemnou na dotyk. To všetko robí z Frends klenot medzi slúchadlami. Na výber sú tri modely Ella, Layla a Taylor. Model Taylor sa dokonca prispôsobí vášmu outfitu aj nálade, k dispozícii je viacero farebných variácií krytov. Ideálny darček pre všetky ženy.
Cena: 126 €

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #notebook #televízor #mobilný telefón #Vianoce #darčeky #elektronika