Domov vytvárajú doplnky: darčeky do kuchyne

Aj keď sa to nezdá, veľa mužov kupuje ženám pod stromček veci vhodné do domácnosti. Či už je to hriankovač, vysávač, ponorný mixér, taký darček predsa poteší. Trendom posledných dvoch rokov boli farebné elektrospotrebiče, tento rok sa vracia čiernostrieborné vyhotovenie.

27.11.2014 06:00
debata
kuchynský robot Electrolux Kitchen Assistant
Autor: archív firmy

Kuchynský asistent
Čo poteší na Vianoce viac ako profesionálny pomocník pre pečenie a varenie dobrôt? Electrolux Kitchen Assistant je mašina s robustným telom a neuveriteľným výkonom, akú používajú kuchári v tých najlepších reštauráciách. Zvládnuť prácu s ním vôbec nie je ťažké. Vďaka desiatke rýchlostí a širokému príslušenstvu si poradí s akýmkoľvek receptom. Bez ohľadu na to, či idete šľahať smotanu, alebo miesiť cesto na chlieb. Tisícwattový motor odvedie prácu precízne a rýchlo. Na celokovové telo je možné pripevniť šľahacie metličky, háky na cesto alebo mlynček na mletie mäsa. Súčasťou výbavy sú i dve nádoby s vekom.
Cena: 549,90 eura

DigitalVision Electrolux
Autor: archív firmy

Príjemné ráno

Hriankovač s časovačom DigitalVision umožňuje na veľkom čitateľnom displeji skontrolovať, ako dlho sa bude hrianka ešte opekať. S funkciou Lift and Check, možno skontrolovať hrianku bez toho, aby sa prerušilo opekanie. Hriankovač ponúka XL kapacitu s dvoma šírkovo nastaviteľnými otvormi. Funkcia externého ohrievača umožní zohriať aj pečivo, ktoré sa napriek XL kapacite do hriankovača nezmestí. Disponuje podnosom na omrvinky, ktorý uľahčuje vysypanie a čistenie omrviniek.
Cena: 79,90 eura

Kávovar poteší

Aj keď sa zdá, že kávovar je praktický darček, môže byť zároveň aj zaujímavým kuchynským doplnkom. „Na výber sú klasické kávovary na prípravu prekvapkávanej kávy, plne automatické espressá, ale aj espressá na kapsule. Závisí od toho, či preferujete zrnkovú kávu, espresso alebo sa radi hráte s prípravou cappuccina či latte,“ vysvetlil Martin Gergely, vedúci obchodného oddelenia spoločnosti OKAY Slovakia. Pre vyznávačov klasickej zrnkovej kávy je vhodný klasický kávovar, zatiaľ čo vyznávači kávy s mliečnou penou ocenia skôr automatické espressá vybavené dýzou na ohrievania mlieka. Niektoré zariadenia potešia aj deti, pretože ponúkajú možnosť prípravy čokolády.

Krups KP 110F NESCAFÉ
Autor: archív firmy

NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo Ojedinelý dizajn ponúka espresso na kapsule Krups KP 110F NESCAFÉ ® Dolce Gusto Oblo. Výhodou je úsporný režim, ktorý šetrí energiu. Kávovar má manuálne ovládanie, takže si môžete sami regulovať objem a silu nápoja, ako ho máte radi. Profesionálny tlak čerpadla 15 barov a termoblok pre perfektné espreso. Príprava teplých i studených nápojov. Predáva NAY Elektrodom, orientačná cena 89 €

Soda Stream Revolution
Autor: archív firmy

Revolúcia sódy
Pripravte si nápoje doma, jednoducho a elegantne. Soda Stream Revolution má „Snap & Go“ mechanizmus pre ľahké vkladanie a vyberanie fľaše. Vyberte si zo štyroch úrovní sýtenia – nízka, stredná, vysoká a turbo. LED obrazovka zobrazuje proces sýtenia a vo valci v ľavej časti množstvo plynu v bombičke.
Cena: 199 €

De Longhi FH 1394 Multifri fritéza
Autor: archív firmy

Nová generácia fritovania

De'Longhi FH 1394 Multifry Extra Chef.
Multifunkčná rotačná fritéza nielen na zdravé vyprážanie a smaženie (na 1 kg zemiakov vám stačí 1 lyžica oleja), ale aj na prípravu pizze, koláčov, rizota alebo omáčiek.
Cena: 250 €

ponorný mixer HR1673, Philips
Autor: archív firmy

HR1673 – ponorný mixér

Maximálna kontrola a príprava širokého spektra čerstvých potravín. Taký je ponorný mixér od Philipsu. Skladá sa z 800W motor, technológia miešania Promix a tlačidlo SpeedTouch na intuitívne ovládanie – čím viac stlačíte, tým vyšší výkon.
Orientačná cena: 67,70 €

Vyšlo v mimoriadnej komerčnej prílohe denníka Pravda 26. 11. 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kuchyňa #Vianoce #elektrospotrebič #darčeky