Pod stromček patria aj skvelé chute! Potešte delikatesou

Nielen pre mlsné jazýčky, ale pre všetkých, ktorí milujú maškrty a dobré jedlo môžete vybrať darček s prívlastkom chutný či lahodný. Inšpirujte sa!

29.11.2016 00:00
vianoce Foto:
Na Vianoce potešíte aj výnimočnou chuťou.
debata
00051279 P

Exquisit: Smotanový chren s brusnicami
Vstúpte do nevídanej dimenzie pôžitku s EXQUISIT – exkluzívnou značkou Kauflandu! Spoznajte znamenitý výber produktov pripravených z najlepších ingrediencií a premeňte bežné kuchtenie na rafinovaný kulinársky experiment. O výnimočné gurmánske momenty sa postará smotanový chren s brusnicami. Exkluzívne akcenty jemnej ostrosti a ovocnej rafinovanosti dodá omáčkam a dresingom. Krémový chren harmonizuje so zverinou, hovädzinou i syrmi. Je tiež skvelým doplnkom k studeným mäsovým, rybacím i zeleninovým špecialitám. Doprajte si štipku nezameniteľnej extravagancie so značkou EXQUISIT. Objem: 150 g
Odporúčaná cena: 1,19 €

vianoce

Sladký bozk bez čokolády
Vaša kamarátka, sestra či kolegyňa miluje sladkosti? Potešte ju krehkou klasikou s chuťou kokosu, guličkami Raffaello.

Passion

Šálka plná chutí
V jesenných mesiacoch sa väčšinou radi zohrejeme šálkou horúceho čaju. Na zmyselné chute Teekanne Love nadväzuje rafinovanosť horúcej novinky Teekanne PASSION, ktorej nebudete vedieť odolať. Nevšedná príchuť maracuje v kombinácií so zvodnou exotickou arómou poteší všetky vaše chuťové poháriky a prebudí vo vás dosiaľ skrytú vášeň k výnimočným chutiam.
Cena: 1,85 €

vianoce trufel

Exquisit: Čokoládové bonbóny s alkoholom
Ak sa vám žiada vyskúšať niečo výnimočné, stavte na kúsok gurmánskeho luxusu v rámci všednosti… stavte na EXQUISIT, exkluzívnu značku Kauflandu. Doprajte si krémové pralinky, ktoré sú stelesnením zmyselného čokoládového potešenia a pohlaďte svoje maškrtné poháriky dúškom extravagancie. Pralinky s krémovo-alkoholickou náplňou a intenzívnou čokoládovou arómou vám navodia príjemný chuťový zážitok. Už nemusíte kupovať čokoládu a sekt zvlášť, oboje vám ponúkajú pralinky značky EXQUISIT. EXQUISIT – Pôžitok pre všetky zmysly. Hmotnosť: 200 g
Odporúčaná cena: 2,99 €

bentianna 1

Tip na darček pre dámu
Darček od Starého Otca? Áno! Volá sa Bentianna a je to lahodný aperitív v hlavnej úlohe s horcom žltým, doplnený trinástimi slovenskými bylinkami či medom. Nájdete v nej aj hroznovú šťavu z tokajských odrôd Muškát a Furmit a vína kráľov – vysoko kvalitného sladkého tokaja. Každá žena po ochutnaní Bentianny s citrónom a ľadom spozná novú úroveň slasti v ústach. Môže byť dokonalejší darček?
Cena: 19,80 €

vianoce

Exquisit: Tuniačie filé v olivovom oleji
Viete, v čom tkvie pravé kulinárske čaro gurmánskej značky Kauflandu EXQUISIT? Je synonymom výnimočných chutí a vôní! Výnimkou nie je ani tuniačie filé naložené v kvalitnom olivovom oleji. Je zdravé a vynikajúco sa snúbi s rôznymi šalátovými variáciami. Označené je pečaťou MSC, ktorá garantuje, že tuniak pochádza zo zodpovedného rybolovu. Kúpou tuniačieho filé v olivovom oleji podporujete ochranu životného prostredia. Tomu sa povie zodpovedný a lahodný nákup v Kauflande s exkluzívnou značkou EXQUISIT.
Hmotnosť: 190 g
Odporúčaná cena: 4,39 €

Ferrero Rocher

Sladká vášeň Ferrero Rocher
Lahodná pochúťka, ktorá nikdy nesklame, ak ju darujete na narodeniny, k Vianociam…O­riginál Ferrero Rocher oblátky s polevou z mliečnej čokolády a drvenými lieskovými orieškami, s náplňou a celými lieskovými orieškami. Zlatá edícia oblátok spoločnosti Ferrero v darčekovom balení je ideálnym darčekom, ktorý poteší nielen oči, ale aj chuťové bunky.
Cena: 7,92 €

BART

Milujete Simpsonovcov? Zjedzte ich
The Simpsons Tic Tac edícia prichádza s jedinečnou technológiou potlače na cukrík. Každý cukrík je potlačený jednou z troch najtypickejších grimás troch charakterov tohto kultového seriálu.

NESCAFE AZERA

Aróma čerstvo pomletých zŕn

Prémiové kávové menu NESCAFÉ AZERA Americano a Espresso, najobľúbenejšie čierne šálky z kaviarní, vás svojou charakteristickou arómou čerstvo pomletých kávových zŕn naladia na domácu pohodu!

NESCAFÉ AZERA, 100 g kúpite za 5,99 eur

Californian Pistachio Nuts

Pre milovníkov orieškov
Máte vo svojom okolí niekoho, kto rád maškrtí pred obrazovkou? Pistáciové oriešky obsahujú množstvo zdraviu prospešných vitamínov a tiež minerálov ako sú draslík, fosfor či horčík. Alesto Californian Pistachio Nuts sú pražené pistáciové oriešky v škrupine, ktoré nie sú solené.

Lidl, 4,19 za 250 g

medovina

PRAVÁ CHUŤ SLOVENSKÝCH VIANOC

Je tu čas, keď chcete ponúknuť priateľom, rodine to najlepšie. Pripite si tradičnou Trnavskou medovinou oceňovanou na najväčších svetových súťažiach. Opojná chuť kvetového medu a podmanivá sila bylín nežne pošteklí vaše chuťové poháriky. Zakúpite v kamenných obchodoch medovinárstva APIMED alebo na www.apimed.sk
Cena: 7,50 Eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #darčeky #delikatesy