Elektronika ako darček - poteší každého. Poradíme, čo vybrať

Elektrotechnika stále napreduje a každý rok vidíme množstvo noviniek. Ktorú si vybrať, to je priamo hamletovská otázka...

28.11.2016 06:00
debata
LG SIGNATURE OLED ULTRA HD PREMIUM
LG SIGNATURE OLED ULTRA HD PREMIUM Autor: archív značky

LG SIGNATURE OLED ULTRA HD PREMIUM

Prežite noc plnú hviezd na obrazovke televízora LG SIGNATURE OLED – hviezdy, ktoré na obrazovkách LCD bývali rozmazané, sú teraz jasne viditeľné. Na pozadí tohto jasného obrazu je technológia OLED HDR, ktorá plne podporuje formáty Dolby Vision a Ultra HD Premium. LG SIGNATURE OLED TV podporuje viac než 20 úrovní jasu. Organické samosvietiace pixely nielenže poskytujú reprodukciu obrazu s bezkonkurenčným kontrastom, farbami a jasnosťou – ale vzhľadom na svoju jedinečnú povahu a dizajn sú OLED televízory radu LG SIGNATURE revolučne elegantné a neuveriteľne tenké.
Cena: 8 200 €

ASUS ZenBook UX303
ASUS ZenBook UX303 Autor: archív značky

ASUS ZenBook UX303

Pozdvihuje ultrabook na novú úroveň. Elegantné farebné vyhotovenie je zvýraznené nezameniteľnou povrchovou úpravou z brúseného kovu. Ultraľahký celohliníkový ZenBook s klasickými tvarmi po novom dostal štíhlejšie telo, ktoré v prednej časti meria len 3 mm. Atraktívny, elegantný, nadčasový a výkonný – taký je ZenBook UX303.
Nájdete ho na www.tpd.sk za 669 €

Nikon D3400
Nikon D3400 Autor: archív značky

Nikon D3400

Vysokokvalitné fotky a videá aj okamžité zdieľanie na sociálne siete bez problémov a čakania – to všetko dokáže nová zrkadlovka Nikon D3400 určená začiatočníkom. No nebudú to len také hocijaké fotografie, vďaka veľkému 24,2-megapixelovému snímaču DX, výkonnému procesoru EXPEED 4 a objektívu NIKKOR sú fotky mimoriadne detailné a ostré. Viete ňou robiť portréty s hladkým rozostrením pozadia, dokonalé budú aj v prostredí so slabým osvetlením. Okrem 1200 fotiek na jedno nabitie umožňuje funkcia D-Movie jednoduché vytváranie videí. Režim Sprievodca vás zasa jednoducho navedie, ako upraviť nastavenia fotoaparátu tak, aby ste získali tie najlepšie fotky aj videá. Aplikácia SnapBridge umožňuje ustavičné pripojenie, ktoré znamená, že s novým fotoaparátom Nikon D3400 môžete objavovať ,skutočné‘ fotografovanie a pritom si stále zachovať ten druh pripojenia, na ktorý ste zvyknutí pri smartfónoch.

ASUS ZenBook 3
ASUS ZenBook 3 Autor: archív značky

ASUS ZenBook 3

Ultrabookový kráľ je svetová špička medzi ultrabookmi. Kompletne prepracovaný, ľahší, tenší, odolnejší, neuveriteľne výkonný – a neopísateľne krásny. ASUS ZenBook 3 je novou generáciou produktov ZenBook. Dostupný vo dvoch farebných vyhotoveniach – v luxusnej kráľovskej modrej a v sofistikovanej farbe ružového zlata so zlatým.
Odporúčaná cena: od 1 529 €

Microsoft XBOX ONE S
Microsoft XBOX ONE S Autor: archív značky

Herná konzola XBOX ONE S

Nový, elegantnejší, štíhlejší a výkonnejší model hernej konzoly XBOX ONE S s 1 TB úložného priestoru, ktorý si získa fanúšikov rovnako ako jeho predchodkyňa, ak nie viac. Ide o model o 40 % menší než ten predošlý, ale zato oveľa chytrejší a výkonnejší. Podporuje nielen hry určené pre XBOX 360 a XBOX ONE, ale tiež aj televízie s HDR rozlíšením, pričom sprístupňuje tiež služby Netflix a Amazon video. Prehráva 4K Ultra HD videá vďaka schopnosti vyššieho rozlíšenia v spolupráci s HDR TV prijímačom, a vďaka dynamickému rozsahu, ktorým docieli ohromujúcu obrazovú vernosť.
Cena v NAY: 349 €

Acer Iconia Tab 10
Acer Iconia Tab 10 Autor: archív značky

Tablet čierny Acer Iconia Tab 10

Elegantný tablet Acer Iconia Tab 10 sa môže pochváliť vysokým výkonom a kvalitným priestranným displejom. Pod krásnym čiernym obalom nájdeme štvorjadrový procesor vybavený frekvenciou 1,5 GHz a operačnú pamäť RAM 2 GB. Nechýba ani dostatočne veľká interná pamäť s kapacitou 32 GB. Milovníkov filmov poteší displej s uhlopriečkou 10,1 palca s Full HD rozlíšením 1920×1200 pixelov. Vďaka technológii IPS má takmer neobmedzené pozorovacie uhly. Poteší tiež priaznivcov fotografií a ponúkne zadný fotoaparát s rozlíšením 5 MP a 2 MP prednú kameru na obľúbené videohovory. Vďaka batérii s kapacitou 6¤100 mAh tablet vydrží až 8 hodín neustálej prevádzky, takže sa nemusíte báť skorého vybitia tabletu.
Cena v NAY: 199 €

Lenovo IdeaPad Z50-75
Lenovo IdeaPad Z50-75 Autor: archív značky

Lenovo IdeaPad Z50–75

Biely notebook Lenovo IdeaPad Z50–75 vás neosloví iba svojím vzhľadom, ale aj funkciami. Jeho klady nájdete v dokonalej multimediálnej zábave, vo veľkom úložnom priestore, v klávesnici AccuType, ale aj v minimálnej spotrebe energie a dlhej životnosti batérie. Notebook Lenovo IdeaPad Z50–70 je ako stvorený pre videohovory, ale aj pre iné on-line činnosti. Okúzli vás 15,6“ obrazovkou s Full HD rozlíšením (1920 × 1080), výkonným štvorjadrovým procesorom AMD FX-7500 s taktom od 2,1 do 3,3 GHz a výkonnou grafickou kartou AMD ATI JET PRO R7 M260DX až s 2 GB pracovnej pamäte. Samozrejmosťou je operačná DDR3 RAM pamäť s kapacitou 8 GB (max. 16 GB) a rýchly šetrný pevný disk s kapacitou 1 TB + 8 GB SSD flash-disk pamäte. Disponuje predinštalovaným Windows 10.
Cena v NAY: 519 €

slúchadlá Pryma
Slúchadlá Pryma Autor: archív značky

Pryma – zvuk luxusu

Unikátny dizajn, jedinečnosť a spolu s ním aj špičkový zvuk – ak túžite poskytnúť zážitok z hudby na všetkých úrovniach siahnite po slúchadlách z dielne firmy Pryma, ktorých časť je vyrobená z luxusnej talianskej kože a zvuku dominuje systém Sonus Faber. Sú kompatibilné s mobilným telefónom či laptopom.
Cena: 482 eur

Go Pro HERO5 Black
Go Pro HERO5 Black Autor: archív značky

Akčná kamera GoPro HERO 5 Black

Štýlová akčná kamera GoPro HERO 5 Black ponúka veľa zmien oproti svojmu predchodcovi. Kamera je vodotesná do hĺbky až 10 m bez použitia vodotesného puzdra. Nahrávanie vo formáte 4K pri 30fps je samozrejmosťou, alebo Full HD rozlíšenie zvládne až na 120 fps. Kamera má aj 2-palcový dotykový LCD displej. Rozlíšenie fotoaparátu je 12 MP. Oproti predchádzajúcej verzii pribudla možnosť Voice Control, čo je možnosť ovládať kameru hlasom. Na pohodlné ovládanie kamery telefónom nechýba ani Wi-Fi či Bluetooth.
Cena v NAY: 430 €

Asus Zen Fone 3
Asus Zen Fone 3 Autor: archív značky

ASUS ZenFone 3

ZenFone 3 je funkciami nabitý smartfón s prémiovým dizajnom, ktorý posúva mobilnú fotografiu na ďalšiu úroveň. Novinka s 5,2– alebo 5,5-palcovým Full HD displejom, len 6,16 mm tenkým kovovým rámom a k tomu všetkému s enormným výkonom a rýchlosťou. ZenFone 3 je dostupný v mesačnej bielej a zafírovo-čiernej farbe.

Odporúčaná cena: 369 €

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tablet #Vianoce #fotoaparát #vianočný darček #tipy na darčeky #elektronika #laptop #inteligentný telefón