Zdravie ako darček vždy poteší

Ak hľadáte niečo zaujímavé ako darček, darujte zdravie. Vitamínové preparáty, prípravky na zlepšenie ohybnosti kĺbov či bylinkové čaje. Veľa z nich dnes dostať v pekných darčekových baleniach.

17.12.2014 09:00
debata
wobenzym
Autor: archív značky

Darujte enzýmy
Darujte svojim drahým enzýmy v podobe enzýmového lieku Wobenzym. Ten obsahuje proteolytické enzýmy prírodného pôvodu – z tropického ovocia ako bromelain a papaín, trypsín a chymotrypsín sú zase živočíšnej povahy. Práve tieto látky priaznivo ovplyvňujú imunitný systém a pôsobia tiež proti zápalom.
Orientačná cena: 96,79 €

tlakomer Omron
Autor: archív značky

Tlakomer
Indikátor nepravidelnej činnosti srdca tlakomerov Omron odhalí s viac ako 90 % presnosťou predsieňovú fibriláciu srdca. Navyše vám tlakomery zabezpečia klinicky overené presné meranie aj vďaka inteligentnej manžete. Má ju model Omron M6 Comfort. Ako jediný na trhu odmeria vaše hodnoty presne, nezávisle od toho, ako si ju nasadíte.
Odporúčaná cena je 56 eur.

Hyalfit
Autor: archív značky

Sviežo po celý rok!
Hľadáte vhodný darček pre aktívnych športovcov, starých rodičov alebo rodičov? Darujte výživový doplnok Hyalfit s kyselinou hyalurónovou, ktorý je určený na starostlivosť o kĺby, väzivá a pokožku. Keďže je kyselina hyalurónová súčasťou každej ľudskej bunky, blahodarne pôsobí na pokožku, omladzuje tvár a obmedzuje tvorbu vrások. Okrem toho obsahuje výživový doplnok aj účinné zložky ako Boswelliu serrata, chondroitin sulfát a kolagén.
Cena: 27,53 €

OmegaMarine Forte+
Autor: archív značky

Pre srdce, mozog, oči
Omega-3 mastné kyseliny sú pre zachovanie dobrého zdravia nevyhnutné, no naše telo si ich nedokáže samo vytvoriť. Pokiaľ pravidelne nekonzumujete tučné ryby (lososy, slede, makrely), ktoré sú prirodzeným zdrojom omega-3, mali by ste ich prijímať z iných zdrojov. Výživový doplnok OmegaMarine Forte+ obsahuje vysokokvalitné omega-3 z čerstvého nórskeho lososa. Len dve kapsuly denne vám zaistia dostatok týchto kyselín, ktoré sú pre srdce, mozog aj oči také dôležité.
Cena od 7,95 eura

Lipton Yellow Label
Autor: archív značky

Čaj pre zdravie
Darčekový box Lipton Yellow Label poteší nejedného čajového gurmána. Obsahuje tri balenia kvalitných čiernych čajov Lipton Yellow Label, ktoré sú umiestnené v dvojkomorových čajových vrecúškach a s hrnčekom navyše. Vianočné balenie Lipton Yellow Label s hrnčekom je darčekom, ktorým nič nepokazíte a obdarovaného zahreje nielen pri srdci.
Odporúčaná cena je 5,49 eur.

CoOmega
Autor: archív značky

Darček od srdca
Výživový doplnok CoOmega predstavuje unikátnu kombináciu koenzýmu Q10 a 3-omega mastných kyselín. 3-omega mastné kyseliny pomáhajú udržať zdravý krvný tlak, zdravé srdce a zdravý kardiovaskulárny systém. Koenzým vás nabije energiou. Vitamín E zase prispieva k ochrane buniek.
Odporúčaná cena: 16,25 eura.

Incovenal
Autor: archív značky

Darujte úsmev!
Ak trápi niekoho z vašich blízkych chúlostivý problém menom inkontinencia, darujte im pomoc z prírody v podobe účinnej látky extratu semien Cucurbita pepo a Ľanu siateho. Vysoko koncentrovaný extrakt zo semien tekvice obyčajnej objavíte v prvej nehormonálnej tabletke s CEL complexom Incovenal comfort od tradičného slovenského výrobcu Vulm SK.
Odporúčaná cena: 15,72 €

Bylinková sila
Vybrali sme sa do lesa, aby sme vám nazbierali a nasušili balíček prospešný pre telo aj myseľ. Bylinková sila sa za vás postaví pri všetkých neduhoch chladných dní – chrípke, nachladnutí, problémoch s kýchaním, prieduškami. Spojila sa príjemná chuť s výraznou arómou a spolu vám vyštartujú na pomoc, aby predišli niektorým ťažkostiam, ktoré jeseň a zima prinášajú. Bylinné čaje Megafyt dostanete vo všetkých dobrých lekárňach.
Cena: 1,85€

Inhalátor
Inhalátory značky Omron sú tou správnou cestou, ako poraziť chorobu, rozprašujú liečivo na drobné častice, ktoré potom ľahko preniknú až do spodných častí dýchacích ciest. Stačí naliať inhalačný roztok alebo minerálku určenú na inhalovanie, nasadiť si masku, stlačiť tlačidlo a zhlboka sa nadýchnuť.
Odporúčaná cena je 59 eur.

Výživový doplnok
Aj keď kŕčové žily vždy nebolia a okrem nepekného výzoru mnohým často neprekážajú, je nutné myslieť vopred, pretože časom dokážu poriadne znepríjemniť život. Ak ich liečbu vaši blízki zanedbávajú, urobte za nich prvý krok k ich zbaveniu a darujte im balenie výživového doplnku Mobivenal micro. Spája v sebe kombináciu účinných látok diosmín, hesperidín a aescin.
Odporúčaná cena 60+10 filmom obalených tablet zadarmo je 11,90 eur.

Neobyčajný čaj
Čaj z morušových listov bol stáročia významnou súčasťou tradičnej čínskej medicíny. Moderné vedecké výskumy potvrdzujú jeho zdravotné účinky. Čaj z morušových listov má lahodnú, delikátne sladkastú chuť a je doslova nabitý zdraviu prospešnými látkami. Tie pomáhajú ľuďom s diabetom, pretože blokojú vstrebávanie cukru do krvi. Firma NATURIQ prináša štyri varianty morušového čaju – čistý, s pridaním lupienkov ruže alebo jazmínu a s požltom farbiarskym. Čaj je v 100 % bio kvalite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vitamíny #čaj #tlakomer #darčeky