Exotická príchuť Vianoc? Darujte skvelú dovolenku

Zážitky budete nosiť v srdci navždy. Aj preto je dovolenka skvelým darčekom.

18.12.2014 00:00
pláž, more, dovolenka, láska, pár, Foto:
Dovolenka je skvelým darčekom.
debata
Thajsko
Thajsko

Thajsko

Cesta, ktorá vám odhalí budhistické chrámy Bangkoku, najkrajšie pláže Thajska či exotickú kuchyňu a skvelé masáže, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou cesty po Ázii. „Pre tých odvážnejších je to miesto, kde sa môžu previezť na slonoch či plaviť na kanoe v džungli. Rozmanité miesta s božským pokojom vás dostanú natoľko, že sa budete chcieť vrátiť do Ázie každú zimu,“ dopĺňa Juraj Uvíra z CK Victory Travel. Orientačná cena takejto cesty na 17 dní je od 1 740 eur.

Kuba
Kuba Autor: SHUTTERSTOCK

Kuba

Tropicana, cigary, kvalitný kubánsky rum, najkrajšie pláže a éterická salsa. Práve to je Kuba, ktorá vás vo februári privíta slnkom, krásnymi plážami a zmyselným tancom. Viete si počas našej zimy predstaviť niečo lepšie? 18 dní na Kube vás stojí niečo pod 2 000 eur.

Južná Amerika
Veľká juhoamerická expedícia

Veľká juhoamerická expedícia

Zatiaľ čo sa vaši priatelia budú lyžovať na horách, vy si môžete užívať dokonale teplé počasie a okúpať sa v Tichom alebo aj v Atlantickom oceáne. „Navštívite vodopády Iguazú, spoznáte tajomstvo najsuchšej púšte sveta – Atacama, a zamilujete si argentínske stejky a vína,“ hovorí Peter Koutný z CK Victory Travel. Keby vám predsa chýbal sneh, čaká na vás v Južnej Amerike expedícia snov na zasnežené andské vrcholy. 25 dní v Južnej Amerike vás stojí od 2 815 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Vianoce #darček #exotika