Nahá Soukupová - topmodelka predviedla sexi telo v novej reklame

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková nakrútila pred pár týždňami reklamu, v ktorej odhalila poprsie, no to nie je nič v porovnaní s jej českou kolegyňou Hanou Soukupovou. Kráska nakrúcala reklamu v rodnom Česku a zahalili ju len miniatúrne nohavičky.

22.09.2008 07:25 , aktualizované: 14:30
Hana Soukupová Foto:
Topmodelka Hana Soukupová sa v novej reklame pre minerálku Mattoni odhalila. Jej poprsie zakrývali len náplaste. V počítači následne vyrobili pre Hanu grafici šaty z vody.
debata

Bývalá basketbalistka, ktorá sa narodila v Karlových Varoch, sa stala novou reklamnou tvárou minerálnej vody Mattoni a zástupcovia značky vymysleli pre hviezdu modelingu aj „mokrú“ reklamu.

Práve kvôli tomu, že modelka sa v novom spote objaví oblečená do šiat z vody, ktoré vznikli pod šikovnými rukami počítačových grafikov, celé nakrúcanie musela absolvovať len sporo zaodená. Nahé telo zakrývali akurát drobné náplaste na bradavkách a tiež elektródy, ktoré následne uľahčili prácu pri tvorbe „šiat“.

Soukupová obetovala nakrúcaniu časť z niekoľkých júlových dní, keď pricestovala do Varov za svojou rodinou. Nakrúcania reklamy sa ujal štáb v čele s režisérom Matthiasom Zentnerom. „Spot sa nakrúcal napríklad v Cisárskych kúpeľoch. Nesie všetky prvky celovečerného filmu, hoci trvá len 30 sekúnd,“ uviedol Jiří Bubla z agentúry Image, ktorá mala realizáciu reklamy na starosti.

Samotné nakrúcanie komplikovalo v Karlových Varoch pomerne chladné počasie a fakt, že sa modelka musela pred kamerou pohybovať takmer nahá. Okrem modelky si v spote zahral aj historický automobil Tatra 87. „Hana Soukupová sa ukázala ako dokonalá profesionálka a nenechala na sebe nič poznať. Jej bodyguardi ju ale museli chrániť celý čas karlovarského nakrúcania,“ poznamenal Bubla.

Soukupovú si značka vybrala pre známu tvár, ale aj fakt, že pochádza z Karlových Varov, kde má známy výrobca minerálnych vôd sídlo. Reklamný spot sa dostane na televízne obrazovky už budúci týždeň.

Nápad so šatami z vody však nie je originálny. V reklame na vlastnú líniu sandál Ipanema ho už použila brazílska topmodelka Gisele Bündchen pred viac ako rokom. Vy môžete zahlasovať, ktorá podoba sa vám pozdáva viac.

Česká topmodelka Hana Soukupová je novou...
Česká topmodelka Hana Soukupová je novou...
+1Topmodelka Hana Soukupová sa v novej reklame...
debata chyba

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...