Ako matka s dcérou! Z Lindsay Lohan sa stala kópia Madonny

Prekvapenie na tvárach fotografov aj hostí filmového festivalu v New Yorku vyvolala speváčka Madonna s herečkou Lindsay Lohan. Dve známe dámy, ktoré spája škandalózna povesť, dorazili na podujatie ako "matka s dcérou".

14.10.2008 10:53
Madonna Foto:
Speváčka Madonna na filmovom festivale v New Yorku.
debata

Hoci kráľovná popu sa s mladučkou hollywoodskou hviezdou stretla len na pár minút, ich jednotlivé zábery sú až nápadne podobné. Rovnaká úprava vlasov, skučeravené blond kadere, čierne šaty aj podobný úsmev. Podoba sa nedala uprieť ani líčeniu oboch dám, drobné hviezdy si obuli čierne topánky s vysokánskymi opätkami.

Herečka Lindsay Lohan na filmovom festivale v... Foto: SITA
Lindsay Lohan Herečka Lindsay Lohan na filmovom festivale v New Yorku. Zdá sa, že sa s Madonnou dohodli na identickej úprave.

O tom, že Lohan si vzala príklad z hudobnej veteránky, vraj niet najmenších pochýb. „Pozvali ju na premietanie Madonninho projektu Filth and wisdom, tak si povedala, že príde ako nová Madonna,“ tvrdí zdroj z herečkinho okolia. Ako na svoju kópiu reagovala päťdesiatročná diva, známe nie je.

Isté je však, že na premietanie filmového dielka, pod ktorým je Madonna podpísaná ako režisérka. prišla aj očarujúca Jessica Alba s manželom Cashom Warrenom, hviezda seriálu Škaredá Betty America Ferrera alebo tehotná Naomi Watts s manželom Lievom Schrieberom.

Herečka Lindsay Lohan na filmovom festivale v...
Speváčka Madonna na filmovom festivale v New...
+5Madonna si z turné odskočila na premietanie...
debata chyba

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Máte momentálne dosť času, dbajte, aby ste do tela dávali vitamíny.
Trénujte mozgové bunky a snažte sa každý deň...