Češka Soukupová - za Madonnou vyrazila v priehľadnom tope

Hoci pondelňajšia premiére filmu Filth and wisdom patrila predovšetkým jeho autorke Madonne a hollywoodskym hviezdam, zahanbiť sa nedala ani česká kráska Hana Soukupová.

15.10.2008 05:00
Hana Soukupová Foto:
Česká topmodelka Hana Soukupová na premietaní filmu Filth and wisdom v New Yorku. Transparentným topom zaujala hostí.
debata

Topmodelka, ktorá sa narodila v Karlových Varoch a pôvodne hrávala basketbal, sa previedla na párty spojenej s premiérou režisérskeho debutu kráľovny popu. Pre Madonnu a jej hostí žúr pripravila talianska módna značka Dolce and Gabbana. Témou večera bola čierna farba. Niet teda divu, že všetky pozvané hviezdy dorazili v najponurejšej farbe, akú poznáme.

Každá z dám sa však snažila zaujať nejakým zaujímavým detailom. Madonne sa to podarilo vďaka netradičným topánkam, ktorých podpätok bol v tvare pištole. Soukupová stavila na odvážny top z transparentnej látky. Bradavky zostali ukryté pod hrubšou vrstvou látky, ale inak mohli návštevníci filmového festivalu v New Yorku vidieť z vysokánskej Češky celkom dosť.

Ešte viac sa však pošťastilo členom štábu, ktorí pred pár mesiacmi nakrúcali s Hanou spot pre firmu Mattoni. Modelka totiž účinkuje v reklame v šatách z vody, ktoré museli byť vyrobené v počítači. Na pľaci sa pre zmenu pohybovala takmer nahá.

Herečka Lindsay Lohan na filmovom festivale v...
Speváčka Madonna na filmovom festivale v New...
+6Madonna si z turné odskočila na premietanie...
debata chyba

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...