Whitney sa vracia, na plese doslova žiarila

Hviezd ako maku, krásne róby, drahé šperky a vysoké sumy za vydražené veci na charitu - tak vyzeral výročný charitatívny ples Carousel Hope Ball v Los Angeles. Tou najväčšou hviezdou sa však stala speváčka Whitney Houston.

30.10.2006 00:55
debata

Niekdajšia spevácka kráľovná, ktorá noviny v posledných rokoch zamestnávala najmä drogovými škandálmi a hádkami v manželstve, sa vrátila ako skutočná dáma. V dlhých a elegantných čiernych šatách, s novým účesom a oddýchnutou pleťou na tvári – bola na nepoznanie. Len pred niekoľkými mesiacmi pritom magazín National Enquirer zverejnil fotografie z kúpeľne Whitney, v ktorej sa povaľoval kokaín, marihuana aj fľaše alkoholu.

Speváčka sa po tomto incidente prihlásila na odvykaciu liečbu a tentoraz to vyzerá tak, že sa jej celkom darí s drogovou závislosťou bojovať. Ďalším významným krokom v jej živote bolo ukončenie manželstva s raperom Bobbym Brownom. Mnohí tvrdia, že práve on mohol za to, ako Whitney v posledných rokoch žila. Vášeň, zrada, bitky a závislosť – neustály kolotoč.

Namiesto deštrukcie sa však interpretka hitov ako I will always love you pustila do nahrávania nových skladieb. A to, že sa plánuje vrátiť ako ozajstná hviezda, potvrdila aj na spomenutom podujatí. Pozdravila sa so všetkými od Ushera až po Halle Berry. Neustále sa usmievala a pózovala fotografom. Prítomným redaktorom však na otázky odpovedať odmietla.

Okrem „znovozrodenej“ Whitney sa medzi známymi tvárami objavila napríklad Sharon Stone, Andie MacDowell, Minnie Driver či Nicky Hilton. Výťažok zo 17. benefičného bálu, ktorý bol spojený s dražbou predmetov známych celebrít, po­putuje na nadáciu pre deti trpiace cukrovkou. Založila ju herečka Barbara Davis.

debata chyba

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...