Deana Jakubisková-Horváthová zrazila chodca, ten zomrel

Herečka a producentka Deana Horváthová-Jakubisková v pondelok predpoludním zrazila 62-ročného muža, ktorý podľahol na mieste svojim zraneniam.

19.10.2011 09:25
Deana Jakubisková-Horváthová Foto:
Herečka Deana Jakubisková-Horváthová.
debata

Pre denník Blesk potvrdila vedenie vozidla, ktoré spôsobilo nehodu, samotná Jakubisková-Horváthová. „Išla som po hlavnej, rozhliadla sa na všetky strany a zrazu tam ten človek bol,“ povedala podľa ČTK denníku herečka.

Šóferovala vypožičaný terénny Mercedes. Tvrdí, že nešla neprimerane rýchlo a pred jazdou nepila alkohol. „Som naozaj zúfalá. Vyšetrovanie príčin nehody sa ešte len začne. Chcela by som vedieť, kto ten mŕtvy je a či má rodinu,“ povedala Jakubisková Blesku.

Nehoda sa stala krátko pred 10:00 na križovatke ulíc Chýnovská a Libušská v pražskej Krči. Podľa pôvodných správ sa tak udialo na priechode pre chodcov, neskoršie informácie tvrdia, že automobil vrazil do chodca až za priechodom pre chodcov.

Kvôli podobnej udalosti sa pred súd postaví iná známa osobnosť, speváčka Dara Rolins. Tá sa svojím vozidlom Mercedes Benz vlani v júli prichádzali krátko po dvanástej hodine ulicou V Šáreckom údolí od ulice Horoměřická.

V pravotočivej zákrute sa stretla z nezistených príčin s vodičom na skútri. Ten potom po troch hodinách v nemocnici svojim zraneniam podľahol. „Najstrašnejšie je, že som ľutovala Daru, keď vlani zrazila toho muža. Teraz to zažívam sama, je to príšerné,“ povedala Jakubisková Blesku.

debata chyba

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...