Sex v ambulancii, Dara Rolins takmer nahá - to je nový (zakázaný) klip!

O zámere speváčky Dary Rolins už nemôže byť pochýb. Novú nahrávku Stereo sa rozhodla propagovať v súčasnosti tak populárnym sexom. Svedčí o tom aj nový klip k pesničke Fóbia, ktorý by sa vraj pre zákaz nemal objaviť na televíznej obrazovke. Zatiaľ ho teda možno vidieť len na internete.

12.11.2011 17:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins sa predvádza v novom videoklipe v čiernej bielizni.
debata

Tridsaťosemročná speváčka nakrútila doposiaľ najšteklivejšie hudobné video vo svojej kariére. Takmer polovicu klipu odtancuje len v zmyselnej čiernej spodnej bielizni, v závere sa necháva „vyšetriť“ urasteným doktorom a predvádza obrysy svojho silikónového poprsia aj lascívny výraz ženy túžiacej po sexe. Klip prináša aj zábery vyzlečenej ženy, ktorá zvádza lekára v ordinácii, masturbujúceho „lekára“ či zábery dvojice mužov v bielych plášťoch, ktorí sa začnú bozkávať.

Záber na obnaženú dámu vo videoklipe ku skladbe... Foto: YOUTUBE
Dara Rolins Záber na obnaženú dámu vo videoklipe ku skladbe Fóbia.

Skladba Fóbia je druhým singlom z Rolinsovej novinky Stereo, ktorá zaujala ešte pred vydaním provokatívnymi fotografiami v booklete aj obalom či promo-spotom na cédečko. Zdá sa, akoby sa matka dcéry Laury rozhodla zdôrazniť pred celým Slovenskom imidž nezávislej a sex si neodopierajúcej že­ny.

Pri dvojzmyselnom texte, v ktorom plavovláska spieva o tom, aby ju vyšetril jej osobný lekár a žiada umelé dýchanie a neskôr hovorí, že doma ju to nebaví a chce ešte raz vyšetriť, sa núka paralela s podobne dvojzmyselnými textami speváčky Rihanny. Zdá sa, že česko-slovenská celebrita si práve od tejto popovej hviezdy berie príklad aj v prípade celkovej prezentácie nového cédečka. Sexi imidž, erotikou nabitý klip. Uvidíme, čo príde najbližšie.

Speváčka Dara Rolins nafotila k novému albumu... Foto: EMI Slovakia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins nafotila k novému albumu Stereo aj sériu odvážnych záberov.

Ale vzhľadom na správy sobotňajšieho bulváru, ktorý tvrdí, že Dara Rolins randí s raperom Rytmusom, by sa možno čochvíľa mohlo uniknúť súkromné sex-video dvojice lokálnych celebrít. Celkom podľa vzoru ich slávnejších zaoceánskych kolegov…

Záber z videoklipu speváčky Dary Rolins Fóbia.
Speváčka Dara Rolins sa predvádza v novom...
+2Speváčka Dara Rolins sa predvádza v novom...
debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...