Lindsay Lohan hneď v prvý deň zmeškala verejnoprospešné práce

Problémová americká herečka Lindsay Lohan v snahe dokázať sudkyni Stephanie Sautner, že rešpektuje naradenia svojho podmienečného trestu, opäť zakopla.

21.10.2011 10:31
Lindsay Lohan Foto:
Na súde už herečka Lindsay Lohan neskrývala únavu a ľútosť.
debata

Vo štvrtok o ôsmej ráno miestneho času sa totiž mala dostaviť na stretnutie v losangeleskej okresnej márnici, kde má absolvovať verejnoprospešné práce, no dorazila s vyše 40-minútovým meškaním. Informoval o tom hovorca úradu koronera Craig Harvey s tým, že jej dali šancu skúsiť to znovu v piatok, tentoraz však musí prísť už na siedmu.

Hovorca 25-ročnej hviezdičky Steve Honig vo vyhlásení pre médiá uviedol, že Lohan meškala, pretože nevedela, pri ktorom vchode sa má hlásiť, a pre „zmätok, ktorý spôsobili médiá čakajúce na jej príchod“.
Sama Lohan sa neskôr ospravedlnila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

„Ospravedlňujem sa za zmätky, ktoré som mohla spôsobiť ľuďom z úradu koronera. Už sa to nestane, teraz už viem kam mám ísť!“ napísala s tým, že „po všetkom tom strese a tlaku včera a dnes“ sa teší na terapiu tak, ako nikdy. Jej neskorý príchod do márnice pritom prišiel len deň po tom, ako ju sudkyňa pokarhala a zrušila jej podmienku za to, že ju vylúčili z programu verejnoprospešných prác, lebo sa deväťkrát neukázala v útulku pre ženy, kde si mala na základe rozhodnutia súdu odpracovať 360 hodín.

Okrem toho vraj, ak niekedy vôbec prišla, strávila tam len hodinu, miesto požadovaných štyroch. Lohan podľa sudkyne podmienečný trest porušuje neustále. „Podmienečný trest je dar. Je to dar, nie nárok,“ skonštatovala Sautner.

Zamestnanci úradu šerifa v meste Los Angeles odviedli herečku v stredu zo súdneho pojednávania v putách, no neskôr ju prepustili na kauciu 100-tisíc amerických dolárov. Sudkyňa jej zároveň nariadila do nasledujúceho pojednávania, ktoré je naplánované na 2. novembra, absolvovať 16 pracovných hodín v márnici. Následne rozhodne o tom, či Lohan porušila podmienku a pošle ju za mreže.

Lohan dostala trojročný podmienečný trest po tom, ako sa de facto priznala ku krádeži náhrdelníka v hodnote 2 500 amerických dolárov, ktorej sa dopustila 22. januára v klenotníctve Kamofie & Co. v kalifornskom Venice. Lohan síce nepriznala svoju vinu, ale pripustila, že sa skutok stal.

Podľa kalifornského práva je takýto postup priznaním viny. Týmto skutkom sa pritom dopustila porušenia podmienky z roku 2007 za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a prechovávanie drog. Okrem spomínanej práce v zariadení Downtown Women's Center mala tiež stráviť 120 hodín v márnici, aby videla následky šoférovania pod vplyvom alkoholu. Obidva programy mala ukončiť do konca roka. Okrem toho jej súd nariadil v psychologickej poradni absolvovať program určený pre zlodejov. V máji a júni tiež v rámci tohto trestu strávila 35 dní v domácom väzení.

debata chyba

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...