Jej otec vyhral Australian Open a z dcéry vychoval superšampiónku. Dcéra Petra Kordu nežiari len na greene, takto vyrazila dych na MET Gala

Veľkolepý debut na módnej akcii roka má za sebou tento rok množstvo známych osobností a stúpajúcich hviezd. Nechýbala medzi nimi ani zástupkyňa s českou krvou v žilách (a americkým pasom).

07.05.2024 17:30
Nelly Korda Foto:
Golfová šampiónka Nelly Korda, dcéra slávneho českého tenistu Petra Kordu, sa objavila tiež medzi hosťami akcie MET Gala. V kreácii Oscar de la Renta.
debata

Reč je o profesionálnej golfistke a šampiónke Nelly Korda, dcére známeho českého tenistu Petra Kordu a tenistky Reginy Rajchrtovej, ktorá už niekoľko rokov patrí medzi špičku v golfovom športe. Jej úspechy a popularitu zaznamenal aj magazín Vogue, ktorý určuje a prísne stráži zoznam hostí na každoročný event v Metropolitnom múzeu v New Yorku. To, že sa Korda na otvorení výstavy Sleeping Beauties: Reawakening Fashion dostala, značí jediné – je dosť významná a dôležitá na to, aby ju Vogue pozval.

Tyla Čítajte viac Úchvatná Zendaya ponúkla démonickú krásu, Lopez ilúziu nahoty a Penelope Cruz so Šarapovovou boli ako z rozprávky: MET gala opäť ošiaľom módy

Dvadsaťpäťročná plavovláska nič nepodcenila a medzi hviezdami sveta módy, filmu či hudby vyzerala očarujúco. Vďaka za to patrila aj módnemu ateliéru Oscar de la Renta, ktorý sa postaral o jej model šiat pošívaných aplikáciami kvetín po celej ploche. Ku kreácii v telovej farbe, na ktorej dominovala rastlinná výšivka, si nechala talentovaná športovkyňa upraviť vlasy do hollywoodskych vĺn a dokonalé líčenie s mačacou očnou linkou na zvýraznenie krásnych očí.

Herečka Zendaya v prvom z jej večerných lookov...
Herečka Demi Moore bola opäť neprehliadnuteľná.

Už o pár dní bude pritom plavovláska bojovať o svoj šiesty víťazný titul na LPGA Tour na turnaji Cognizant Founders Cup v Cliftone v štáte New Jersey. Rodáčka z Bradentonu na Floride je momentálne číslo 1 vo svetovom ženskom golfovom rebríčku Rolex Women's World Golf Rankings a bude sa snažiť získať druhú zlatú medailu koncom tohto roka na olympijských hrách v Paríži v roku 2024.

Pamela Anderson vyzerala úchvatne v kreácii Oscar de la Renta. Čítajte viac Pamela Anderson dlho nebola krajšia, Kylie Minogue žiari mesiac pred 56. narodeninami. Vek je pre tieto dámy naozaj len číslo

Golfu sa Nelly nevenuje len profesionálne, ale rada si zahrá aj so svojím otcom – rodákom z Prahy, ktorý v roku 1998 vyhral turnaj Australian Open. Petr Korda sa dokonca v minulosti po jej boku predstavil tiež súťažne. Vtedy vtipkoval, že sa jeho pozícia otca a vychovávateľa otočila.

"Povedal som Nelly: ‚Ja som tenista,‘ citoval v roku 2021 Kordu magazín Golfweek. "Mám pocit, že sem nepatrím. Pokúsim sa zo všetkých síl a dúfam, že nebude sklamaná. Tá špeciálna rola, ktorú som mal, keď som svojim deťom hovoril, čo majú robiť a čo nerobiť, myslím po tomto turnaji bude preč. Pretože oni budú tí, ktorí mi budú hovoriť, čo a ako mám robiť.“

zväčšiť Bývalý český tenista Petr Korda a jeho dcéra... Foto: SITA/AP, Kevin Kolczynski
PNC Championship Golf Bývalý český tenista Petr Korda a jeho dcéra Nelly Korda na zábere z roku 2022 na golfovom ihrisku.

Všetky tri deti českého tenistu sa vrhli na šport. Okrem Nelly sa golfu venuje aj jeho najstaršia dcéra Jessica a syn Sebastian sa zase venuje tenisu. Na akcii MET Gala nebola Korda jediným zástupcom športového odvetvia. Medzi pozvanými hosťami sa objavila napríklad tenistka Maria Šarapovová, jej kolegyne a bývalé profesionálky Venus a Serena Williamsové či pretekár Lewis Hamilton. Viac v našej galériách.

Herečka Nicole Kidman v pompéznej kreácii...
Supermodelka Linda Evangelista.
+15Pamela Anderson vyzerala úchvatne v kreácii...
Supermodelka Gigi Hadid dorazila v pompéznej...
Herečka Elle Fanning v kreácii Balmain.
+15Herečka Zendaya v prvom z jej večerných lookov...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Golf #MET Gala #petr korda #Nelly Korda

+ Stanovenie spánkového režimu zlepší vašu mentálnu pohodu.
Vyhraďte si aj doma priestor na prácu, nerobte to len...

+ Viac ovocia a zeleniny môže vášmu telu len pomôcť, nezabúdajte nato.
Vytvorenie rozpočtu a jeho dodržiavanie je...