Najsexi podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky, toto prezradila o nej moderátorka

Vďaka práci je zvyknutá na prevteľovanie sa do rozličných módnych podôb. Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová predviedla opäť inú aj počas finálového večera tanečnej šou Let's Dance.

06.05.2024 07:32
Adela Vinczeová Foto:
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v kreácii od Zuzany Kanisovej. Tá sa po 15 rokoch vrátila k dizajnu odevu a kreáciu pre moderátorku navrhla.
debata (9)

Známa televízna tvár očarila okamžite, ako vstúpila na červený koberec. Smoking v odvážnej a mimoriadne zvodnej verzii – zložený z krátkeho kabátika a šortiek a doplnený trblietavou štólou a podprsenkou – to všetko mala na svedomí Zuzana Kanisová. Nie však ako štylistka, ale dizajnérka, ktorá sa po 15 rokoch vrátila k tvorivej práci. S Adelou spolupracujú úzko už roky.

jablonský, lenčešová Čítajte viac Let's Dance má víťaza, Slovensko nového miláčika! Oberie Jablonský Koleníka o jeho tituly? Odpoveď kráľa parketu je jednoznačná

„So Zuzkou spolupracujem veľmi dlho a ona je väčšinou tým kompasom a kľúčom, aby som mala oblečené na sebe niečo pekné… od niekoho iného. Teraz sa rozhodla, že skrátka pre finále navrhne oblečenie ona. Veľmi som sa na to tešila a cítim sa v jej odeve veľmi dobre,“ prezradila nám pred kamerou TV Pravda Vinczeová. S renomovanou slovenskou štylistkou sú naladené na jednej vlne a to je podľa Adely niekedy ešte dôležitejšie, ako to, do čoho ju oblečie.

Najsexy podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky...
Video
Zdroj: TV Pravda

„Teraz chcem dať do popredia, že po ľudskej stránke je veľmi príjemná, veľmi pohodová. Pri tej práci je často toľko stresov, že nepotrebujem mať ešte nejakú záťaž navyše a to sa málokedy doceňuje. Okrem toho, že je profíčka v tom, čo robí, tak je ešte aj veľmi veľmi príjemný človek ľudsky,“ chválila Kanisovú známa moderátorka.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od...
+31Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová...

S humorom tiež dodala, že jej vlastný manžel Viktor Vincze, ale aj ona sama si občas urobia žarty na podobu módnych kreácií, ktoré sú určené na kamery a obraz do veľkolepej šou. „Zuzana to berie s nadhľadom a neuráža sa. Dá sa s ňou aj normálne komunikovať a nie len chodiť po špičkách,“ komentovala Vinczeová.

Ivana Gáborík Surovcová a Marián Gáborík Čítajte viac O šok na červenom koberci sa pred finále Let's Dance postaral Dubayovej partner. Objektívy zaujala Svarinská aj Gáboríkovci

Dobre si uvedomuje, že formát ako Let's Dance si pýta glamour styling a pompézny štýl. „Keď mám podpätky, som menej uvoľnená ako keď mám tenisky. Preto si napríklad do mojej talkšou si obúvam vždy biele tenisky, lebo sa cítim taká uzemnená a pohodovejšia,“ prezradila tiež a zdôraznila, že momenty ako Let's Dance jej zároveň pripomínajú potrebu aj tej elegantnej a krásnej podoby.

Pozriem sa do zrkadla a hovorím si vau, opisuje Hlaváčková. Za tento pocit vďačí...
Video
Zdroj: TV Pravda

Vinczeová pred kamerou tiež prezradila, kto bol jej favoritom (zvíťazil napokon Jakub Jablonský – viac čítajte tu) a nevyhla sa ani našej otázke o tom, či by napríklad nastúpila ako účinkujúca do tanečnej šou najlepších z najlepších. Viac si pozrite v našom videu.

Rozhovor so Zuzanou Kanisovou k návrhu odevov na finále Let's Dance si môžete prečítať tu.

Svarinská, Gáboríková, Kanócz... Červený koberec finále Let's Dance
Video
Zdroj: TV Pravda
Miláčik, sexsymbol... Brúsi si niekto zuby na tituly Koleníka?
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #dizajn #styling #Zuzana Kanisová #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Zlo tvorí len ďalšie zlo, postarajte sa, aby ste ho nerozširovali práve vy.
Plánovanie nákupov vopred zamedzí...

+ Neponocujte, musíte sa patrične vyspať, aby ste na druhý deň vládali.
Možnosti s bývaním sa zmenia, nedokážete...