Odvážna Cotillard: Nakrúcala hore bez, museli ju nosiť

Držiteľka Oscara, francúzska herečka Marion Cotillard je odvážna dáma. Teda aspoň, keď príde na odvážne scény. Pri nakrúcaní svojho nového filmu sa ich nezľakla.

14.10.2011 02:06
debata
Herečka Marion Cotillard musela pri nakrúcaní...
Marion Cotillard Herečka Marion Cotillard musela pri nakrúcaní filmu Rust and Bone absolvovať aj scény, kde je hore bez.

Tridsaťšeťročnú hviezdu načapali paparazzovia na juhu Francúzska počas práce na filme Rust and bone. Cotillard práve nakrúcala jeden zo záberov, na ktorom je v mori hore bez. Akonáhle uvidela objektívy, ktoré nepatrili štábu, rýchlo si začala zakrývať obnažené poprsie – v tej chvíli to však už nepomohlo. Čerstvú mamičku a partnerku herca Guillauma Caneta zvečnili dotieraví reportéri bez šiat.

Herečka, ktorá pre nový film dokonca absolvovala tréning s veľrybou, má momentálne poranenú nohu a tak väčšinu voľných chvíľ trávi na vozíčku alebo posedávajúc. Aj pri scéne v mori ju musel nosiť na chrbte kolega Matthias Schoenaerts, ktorý ju odniesol do vody a zase späť. Herečka sa však v momentoch nakrúcania správala ako profesionálka. Nuž, Oscara určite nemá doma len tak pre nič za nič…

debata chyba

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...