Akty X v Londýne: Tehotná Scullyová ukázala otca svojho dieťaťa

Mysteriózny triler Akty X. Chcem uveriť sa v slovenských kinách premieta už od minulého štvrtka, no v metropole Veľkej Británie sa dočkal premiéry až 30. júla. Pokračovanie úspešného seriálu a filmu prišli uviesť hlavné hviezdy.

31.07.2008 10:45
Gillian Anderson a David Duchovny Foto:
Mulder a Scullyová alias David Duchovny a Gillian Anderson sú v súkromí dobrými priateľmi.
debata

Na tehotnú Gillian Anderson a jej kolegu David Duchovny sa okamžite vrhli zástupcovia médií, aby ich vyspovedali. Reč prišla na nový film, ale aj súkromie. Predstaviteľka agentky Dany Scullyovej, ktorá by mala v októbri priviesť na svet svoje tretie dieťa, prezradila, že už sa veľmi teší. Nestanovila si však žiadne plány ako iné prominentné matky.

Herečku Gillian Anderson na premiére v Londýne... Foto: SITA
Gillian Anderson a Mark Griffiths Herečku Gillian Anderson na premiére v Londýne sprevádzal jej partner a otec dieťaťa, ktoré známa herečka čaká, Mark Griffiths.

„Nechce sa mi sledovať váhu, cvičiť a jesť len vybrané veci. Mám chuť sedieť na zadku a jesť,“ zažartovala si na margo svojich tehotenských chúťok. Otcom tretieho Andersonovej potomka je podnikateľ Mark Griffiths. Ten ryšavú herečku sprevádzal aj na červenom koberci.

Herec David Duchovny, predstaviteľ Foxa Muldera, dorazil na červený koberec bez manželky Téy Leoni. Hoci sa jeho polovička neobjavila ani na premiéru filmu v Los Angeles a médiá začali špekulovať o problémoch vo vzťahu, Duchovny tvrdí, že jeho manželstvo je v poriadku.

Či sa takýmto výrazom dá označiť aj výsledná podoba filmu v réžii Chrisa Cartera, budete musieť asi zistiť na vlastné oči v kine. Recenzie kritikov však príliš lichotivé neboli. Druhému filmovému pokračovaniu slávneho seriálu vyčítajú nudné momenty, málo akcie a slabý scenár.

Tehotná herečka Gillian Anderson pricestovala...
Mulder a Scullyová alias David Duchovny a...
+2David Duchovny odpovedal na otázky novinárov.
debata chyba