Premiéra Aktov X: Scullyová vytŕčala bruško, strašiakom bola Bai Ling

Druhý filmový príbeh Akty X, v ktorom hlavné úlohy stvárnila dvojica Gillian Anderson a David Duchovny, má premiéru v slovenských kinách. Tej americkej sa dočkal v stredu podvečer v Los Angeles. Mulder a Scullyová, samozrejme, nechýbali.

24.07.2008 10:44
Gillian Anderson - premiéra - Akty X: Chcem uveriť Foto:
Herečka Gillian Anderson ochotne predvádzala na premiére bruško. Čaká tretie dieťa.
debata

Herečka Gillian Andersno, ktorá stvárnila úlohu agentky FBI, sa objavila na červenom koberci v pôvabných modrých šatách a predviedla svoje rastúce bruško. Ryšavá hviezda totiž momentálne čaká svoje tretie dieťa. Jej stredajšia podoba na premiére opäť potvrdila, že aj ženy v tehotenstve vyzerajú veľmi pôvabne a sexi. Sama Gillian sa však zdôverila novinárom, že na niektoré veci sa už cíti stará.

Na premiére snímky Akty X: Chcem uveriť sa... Foto: Reuters
Bai Ling - premiéra - Akty X: Chcem uveriť Na premiére snímky Akty X: Chcem uveriť sa objavila aj herečka Bai Ling. Už tradične vyzerala dosť hrozivo.

„Keď som začínala so seriálom mala som 24 rokov. Teraz mám takmer štyridsať. Na niektoré veci už nemám,“ prezradila. „David je v omnoho lepšej forme. Aj preto dostal viac kaskadérskych scén,“ doplnila s tajuplným úsmevom na adresu svojho večného „kolegu“ Davida Duchovneho, ktorý je vraj v súkromí dobrým rodinným priateľom. Predstaviteľ Foxa Muldera dorazil na červený koberec pár minút po príchode Gillian – novinárom, samozrejme, pózovali spoločne.

Pred objektívy sa postavil aj režisér Chris Carter a herečky Amanda Peet a Miranda Zima, ktoré si v príbehu zahrali. Prekvapením bola účasť čínskej excentrickej celebrity Bai Ling, ktorá pri každej príležitosti šokuje svojou garderóbou a celkovou úpravou. Výnimku neurobila ani tentoraz. Ak by bola nablízku módna polícia, Bai už sedí za mrežami.

Čínska herečka tentoraz prekvapila aj netradičným doplnkom. Na oboch lýtkach mala totiž v rovnakej výške nalepené dve náplaste. Jedna bola pomaľovaná čínskym nápisom, na druhej bolo vytlačené posolstvo v angličtine – Viac lásky pre ľudskosť. Jasné, možno má Bai dobré srdce, ale za účes a šaty by aj tak musela zostať za mrežami…

Film Akty X: Chcem uveriť stál 35 miliónov dolárov a nakrúcali ho prevažne v Kanade. Jeho dej bol do poslednej chvíle utajovaný. Prvé recenzie z celého sveta však vôbec nevyznievajú lichotivo. Ale pokiaľ chcete zistiť, či majú pravdu, skúste to na vlastné oči. Pravda je kdesi tam…v kine.

Herec David Duchovny prichádza na premiéru...
David Duchovny a Gillian Anderson známi ako...
+7Herečka Gillian Anderson je tehotná s tretím...
debata chyba