Nevydrží to! Hovorí o láske Michelle Hunziker matka jej mladého milenca

Vdove po módnom mnagnátovi Nicolovi Trussardim sa láska jej syna a moderátorky Michelle Hunzikerovej nepozdáva. Svoj názor netají.

26.12.2011 08:39
Michelle Hunziker Foto:
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Mladá láska moderátorky Michelle Hunziker (34) a Tomasa Trussardiho (28) sa ešte ani poriadne nezačala a už spôsobuje nevôľu u jeho najbližších. Čo je najhoršie, sexi blondínka sa nepáči jeho mame, vdove po módnom magnátovi Nicolovi Trussardim. Maria Luisa Trussardi (67) si myslí, že nová láska jej syna je iba náhle vzplanutie bez dlhej budúcnosti. Povedala to v rozhovore pre taliansky magazín Diva.

Michelle spolu s novým milencom čakajú na Nový rok v stredisku St. Moritz, kde sú im fotografi neustále v pätách. Fotografie zamilovanej dvojice evidentne Tomasovu matku popudzujú. Pred ôsmimi rokmi totiž zomrel pri nehode jej najstarší syn a tak sa Maria Luisa Trussardi upla na svojho druhého syna, ktorého chce ochrániť pred sklamaním z lásky s televíznou hviezdou.

Michelle Hunziker (34) je v Taliansku a Nemecku obletovanou celebritou, niekoľko rokov bola manželkou speváka Erosa Ramazzottiho (47), s ktorým mý 14-ročnú dcéru Auroru.

debata chyba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...