Talent láme rekordy! Videlo ho takmer 2,4 milióna divákov

Šou Česko Slovensko má talent dosiahla v nedeľu rekordnú sledovanosť. Na slovenskej TV JOJ si program pozrelo 978-tisíc divákov, ktorí tak vytvorili pre talentovú šou najvyššiu sledovanosť v histórii prvej i druhej série.

18.10.2011 10:59
Martin Dejdar Foto:
Porota súťažnej šou Česko Slovensko má talent v zložení: (zľava) Jaro Slávik, Lucie Bílá a Martin Dejdar.
debata

Rovnako sa programu s moderátorským duom Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch a porotou v zložení Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik darilo aj v susednom Česku. Tam Česko Slovenko má talent vysiela TV Prima. Podľa infomácií Digizone.cz zlákala k obrazovkám epizóda, v ktorej sa predviedol napríklad neskutočne ohybný tanečník z Kirgistanu, až 1 415 000 divákov.

Ako informoval Digizone.cz, „hlavný jesenný ťahák dosahuje tento rok výrazne vyššie čísla ako vlani a s najväčšou pravdepodobnosťou prekonáva aj očakávania televízie“. Podobné platí aj na bratislavskej Kolibe.

Pozitívne sa môže javiť aj rozhodnutie televízie skresať počet priamych prenosov na štyri. V nich sa divákom predvedú vybrané talenty a budú súperiť o účasť v Las Vegas a finančnú prémiu. Už dávnejšie je však jasné, že divákov viac ako priame prenosy lákajú rafinovane namixované zostrihy z kastingov súťaží, ktoré JOJ-ka prináša už niekoľko týždňov.

debata chyba

+ Snažte sa obmedziť pečivo, budete sa cítiť omnoho lepšie.
Ak sa budete naozaj snažiť, dotiahnete to tam, kam ste...

+ Objavte radosť v jednoduchosti a čerstvosti sezónnych potravín.
Pri platobnej neschopnosti bude lepšie ak...