Násilník Shia?! Známy herec sa v bare vraj vyhrážal a potom pobil

Americký herec Shia LaBeouf sa údajne vyhrážal istému Sheovi Carterovi, že naňho vytiahne nôž. Incident sa vraj stal minulý piatok v jednom z barov v kanadskom Vancouveri, kde 25-ročný herec momentálne natáča triler The Company That You Keep. V ňom účinkuje s Robertom Redfordom, ktorý snímku tiež režíruje.

21.10.2011 13:58
Shia LeBeouf Foto:
Herec Shia LeBeouf.
debata

Podľa Cartera podgurážený herec v bare drgol do niekoľkých zákazníkov, na čo ho jeden z nich upozornil, aby dával pozor. LaBeouf na to údajne zareagoval podráždene, keď povedal: „Áno? Lebo čo? Čo s tým chceš urobiť?“

Následne obaja vyšli pred bar, kde nemenovaný muž zrazil herca na zem. Potom k hercovi prišiel Carter, ktorý mu chcel zabrániť, aby znova vošiel do baru a spôsobil ďalšie problémy. Vtedy však LaBeouf naňho zakričal: „Čo keby som na teba vytiahol svoj nôž?“

Herec nakoniec žiadnu zbraň nevytiahol a odišiel. O pár minút neskôr však prešiel popri bare, pričom smerom ku Carterovi spravil gesto naznačujúce podrezanie hrdla.

Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine, Atentát v Ambassadore a celosvetovú popularitu mu priniesla séria Transformers.

debata chyba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...