Britney ušla po dni z odvykačky. A vyholila sa

Britney Spears - synonynum šokovej terapie pre čitateľa, fanúšika i diváka. Po alkoholových večierkoch sa Britney vo štvrtok prihlásila na odvykaciu liečbu. Neprešiel ani jeden deň, speváčka sa odhlásila a šokovala opäť.

17.02.2007 09:28 , aktualizované: 18:04
Britney Spears Foto:
Britney Spears šokovala novým účesom. Vyholila si hlavu. Tiež sa počas minulých dní prihlásila na odvykaciu liečbu, ale vydržala v ústave len jeden deň.
debata

Podľa informácií servera TMZ.com Britney vypátrali paparazzovia v New Yorku, kam priletela súkromným lietadlom s oboma synmi a so suitou bodyguardov. Tu sa mala stretnúť s doktorom a prihlásila sa na odvykaciu liečbu. Po mesiacoch divokého žúrovania, alkoholu i drog to vyzeralo, že si matka dvoch detí konečne uvedomila, že musí niečo so svojím životom urobiť. Magazín People potvrdil, že Britney priletela do protialkoholickej liečebne Crossroads, ktorú založil hudobník Eric Clapton, v karibskej Antigue.

Jej „prezrenie“ však netrvalo dlho. Spears sa za menej ako 24 hodín z odvykacieho centra opäť odhlásila a odcestovala do Kalifornie. Dôvodom vraj bolo, že liečebňa nie je blízko jej domova. V Los Angeles už speváčku v piatok zachytili fotografovia s novým tetovaním na zápästí – v podobe červených pier. To však zďaleka nebolo tak prekvapujúce, ako zábery, ktoré Britney médiám poskytla o pár hodín neskôr. Lokálna televízia ABC 7 ju kamerami zachytila pri prechádzke mestom. Britney už bola bez vlasov – úplne holohlavá.

Čo ju viedlo k tomuto kroku, zatiaľ nikto nevypátral. Mnohí si však myslia, že tento výstrelok je len sprievodným znakom Spearsovej psychickej nestability a potreby byť neustále v centre záujmu. Psychické problémy potvrdil aj Spearsovej ex-milenec Isaac Cohen, ktorý vraj veľakrát zažil Britney v depresii a sebaľútosti. Speváčka sa údajne utápala v myšlienkach, že ju nikto nemá rád, všetci jej ubližujú a nikto ju nechce ako ženu.

debata chyba

+ Pokúste sa prestať piť kávu práve teraz, bude to najlepšie pre vás.
Neberte prácu z domu ako dovolenku, práve...

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...