Vyholenú Britney už speňažujú na eBay

Šokujúce konanie Britney Spears, ktorá sa pred pár dňami sama vyholila a nechala si vytetovať dva motívy na tele, zdôvodňuje jej manažér. Podľa neho sa Britney pre tento krok rozhodla ako pre "očisťujúci moment, ktorý ju zbaví negatívnej energie".

19.02.2007 04:51
Britney Spears Foto:
Britney Spears šokovala novým účesom. Vyholila si hlavu. Tiež sa počas minulých dní prihlásila na odvykaciu liečbu, ale vydržala v ústave len jeden deň.
debata

Podľa pracovníkov štúdia, do ktorého Britney prišla, zostali všetci z jej rozhodnutia prekvapení. Keď sa kaderníčka spýtala, prečo sa k podobnému kroku speváčka odhodlala, Britney jej odvetila: „Nechcem už, aby sa ma niekto dotýkal. Už som unavená z toho, aby sa ma niekto stále dotýkal.“ Možno aj v súvislosti s touto vetou sa vynorili ďalšie špekulácie – speváčka údajne počas divokých večierkov prežila pred pár týždňami v bare na diskotéke znásilnenie. Vzhľadom na počet ochrankárov, ktorí Britney obklopujú aj počas najdivokejších párty, je to však veľmi nepravdepodobné.

Manažér celú situáciu vysvetlil nasledovne: „Britney prekonala v posledných mesiacoch niekoľko tragických momentov, ktoré sa snáď nikdy nezopakujú. Oholenie hlavy bolo pre ňu terapeutickou záležitosťou.“

Kaderníčka pritom údajne odmietla speváčke poskytnúť túto službu a tak si Britney vypýtala strojček a vlasy si oholila sama. „Povedala, že mama ju asi zabije. A potom, keď si ostrihala vlasy, sa pozrela do zrkadla a s údivom vykríkla, že je holohlavá,“ hovorí pracovníčka, ktorá návštevu excentrickej speváčky zažila na vlastnej koži. Správanie speváčky naozaj vyvoláva v poslednom čase množstvo otáznikov. Jej posledný „výstrelok“ s novým účesom si dokonca našiel miesto v hlavných správach televízie CNN.

Ale napriek stále bizarnejším situáciám, v ktorých sa Britney ocitá, sa zdá, že všetko, čo súvisí s Britney Spears, sa dá predať. Tetovacie štúdio sa tiež rozhodlo speňažiť speváčkine vlasy. Na serveri eBay k nim pribudne aj zapaľovač a plechovka energetického nápoja, ktorý si bývalá popová princezná zabudla v salóne a tiež zmeták a lopatka, ktorou pozbierali Spearsovej vlasy. Podľa posledných správ sa hviezda prihlásila znovu na odvykaciu liečbu – mala by nastúpiť do prominentného zariadenia Cedars Medical Center, v ktorom sa liečila napríklad aj Kate Moss alebo Lindsay Lohan.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...