Sexi Svarinská v minišatách na premiére: Je to Lóve na prvý pohľad!

Celý zástup tvorcov sa v stredu večer zišiel v jednom z bratislavských kín na premiére nového slovenského filmu Lóve. Hviezdou však bez debaty bola príťažlivá herečka Kristína Svarinská, ktorá podujatie poňala pompézne.

13.10.2011 14:15
Kristína Svarinská s režisérom Jakubom Kronerom Foto:
Herečka Kristína Svarinská s režisérom Jakubom Kronerom, ktorý je jej priateľom.
debata

Kým väčšina účinkujúcich dorazila v džínsoch a ležérnej garderóbe, mladá herečka sa obliekla do našuchorenej minikreácie z čierneho potlačeného taftu a odhalila dlhé nohy v lodičkách s pozlátenou podrážkou. Takto vystrojená by sa nemusela hanbiť ani na hollywoodskej premiére. Na otázku, čo majú diváci čakať od filmu Lóve, uviedla herečka v online rozhovore na Pravda.sk: „Láska, dráma, zábava. Robili na tom mladí ľudia s veľkou chuťou a myslím si, že to bude aj vidieť.“

Ústredné trio hrdinov filmu Lóve - zľava: Jakub... Foto: Peter Procházka
zľava: Jakub Gogál , Kristína Svarinská a Michal Nemtuda Ústredné trio hrdinov filmu Lóve - zľava: Jakub Gogál , Kristína Svarinská a Michal Nemtuda spoločne uviedli film pred divákmi v Bratislave.

Pôvabná herečka známa aj zo seriálov Panelák či Keby bolo keby sa nevyhla ani odvážnejším scénam s kolegom Michalom Nemtudom. Vraj jej neprekážali. „Ak majú zmysel, neprekážajú,“ vysvetlila Svarinská.

Podľa režiséra filmu a jej priateľa Jakuba Kronera sa obsadenie hlavných rolí, Svarinskej a hercov Michala Nemtudu a Jakuba Gogála, vydarilo. „Všetkých troch poznám aj osobne, Kuba od detstva, Kristínu od školy. Sledoval som ich kariéru, s Mišom sa poznáme z Bratislavafilmu,“ komentoval herecké obsadenie. Dodal, že hercov oslovil preto, že v nich našiel herecký potenciál. „Už majú skúsenosti s nakrúcaním, sú to dobrí mladí herci, ktorí majú nábeh rozvíjať sa ďalej,“ doplnil.

Vo filme Lóve si zahrala drobnú rolu aj... Foto: Peter Procházka
Tina (druhá sprava) a Zuzana Porubjaková Vo filme Lóve si zahrala drobnú rolu aj speváčka Tina (druhá sprava) a Zuzana Porubjaková.

Kronerova snímka Lóve je odpoveďou na jeho nízkorozpočtový debut Bratislavafilm, ktorým oslovil najmä mladých kinofilov. „Bol to amatérsky projekt, ktorý začal na kolene bez peňazí. Mal som pocit, že pre mladých ľudí by malo vzniknúť aj niečo klasickejšie, jednoduchšie, ale kvalitne spravené,“ vysvetlil režisér, ktorý svoj prvý celovečerný film začal nakrúcať ako 18-ročný študent. V novej romantickej dráme je nielen režisérom, ale aj autorom námetu i scenára. Za spomenutie stojí, že v snímke získala drobnú roličku aj speváčka Tina.

Film Lóve sa od štvrtka premieta v kinách na celom Slovensku.

Herci Jakub Gogál (vľavo) a Michal Nemtuda na...
Zľava: Michal Nemtuda, Jakub Kroner, Kristína...
+6Ústredné trio hrdinov filmu Lóve - zľava: Jakub...
debata chyba

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...