Strapatá a nevkusne oblečená: Speváčka Tina si zahrala 'stokárku'

Slovenská speváčka Tina debutuje na filmovom plátne v novej snímke mladého režiséra Jakuba Kronera Lóve. V milostnom príbehu si zahrala vedľajšiu postavu. Prvý kontakt s nakrúcaním celovečernej snímky vnímala interpretka hitu Viem, že povieš áno ako zábavu.

14.10.2011 05:16
Tina (druhá sprava) a Zuzana Porubjaková Foto:
Vo filme Lóve si zahrala drobnú rolu aj speváčka Tina (druhá sprava) a Zuzana Porubjaková.
debata

„Stretli sme sa partia ľudí, ktorí sa poznáme a skôr sme sa zabávali. Ani to moje herectvo tam nie je nič veľkolepé, skôr niečo civilné,“ uviedla Tina s tým, že v novej slovenskej love story dostala veľmi dobrú postavu.

„Je to veľká stokárka z malého mesta, ktorá je stále strapatá a nevkusne oblečená,“ povedala po slávnostnej premiére filmu v Bratislave.

Tina hrá v Lóve kamarátku a internátovú spolubývajúcu hlavnej hrdinky Veroniky, ktorú stvárnila Kristína Svarinská. Skutočný život na internáte si však Tina nikdy nevyskúšala. „Keď som bola na vysokej škole, tak sme žili v dvojizbovom byte ôsmi, je to asi niečo podobné. Myslím si, že my sme to mali ešte horšie.“

V romantickej dráme zo súčasnosti odohrávajúcej sa v tvrdej mestskej bratislavskej realite stvárnili troch hlavných mladých hrdinov Michal Nemtuda, Kristína Svarinská a Jakub Gogál. Okrem iných sa v snímke predstaví aj Ľuboš Kostelný, Dušan Cinkota, Viktor Horján a Zuzana Porubjaková.

Herci Jakub Gogál (vľavo) a Michal Nemtuda na...
Zľava: Michal Nemtuda, Jakub Kroner, Kristína...
+6Ústredné trio hrdinov filmu Lóve - zľava: Jakub...
debata chyba

+ Objavovanie nových chutí môže byť cestou k radosti a spokojnosti.
Vaša kreativita a inovatívny prístup budú...

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...