Cruisova Suri má odliatok hovienka z bronzu

Verejnosť ešte stále čaká na to, kedy po prvý raz uvidí dcéru hereckého páru Tom Cruise a Katie Holmes. Horliví fanúšikovia sa však zatiaľ budú môcť uspokojiť s novou sochou umelca Daniela Edwardsa, ktorý sa rozhodol vytvoriť bronzový odliatok prvej tvrdej stolice malej Suri.

31.08.2006 15:40
debata

Odliatok je vraj reálnou kópiou prvého tuhého „výtvoru“ 19-týždňovej Suri. Už čoskoro sa toto netypické umelecké dielo objaví v galérii Capla Kesting v newyorskom Brooklyne. Neskôr ho pre charitatívne účely vydražia. Sochár Daniel Edwards sa už pred časom preslávil, keď vymodeloval rodiacu nahú speváčku Britney Spears, ako leží na medvedej kožušine. Toto dielo sa vystavovalo v rovnakej galérii v apríli.

„Bronzový odliatok prvej stolice môže byť veľmi významné memento pre rodinu,“ povedal riaditeľ galérie David Kesting. Ako dodal, očakáva, že netypické dielo by sa mohlo na aukcii predať v prepočte aj za 885 tisíc korún. Socha stojí na drevenom podstavci a zisk z jej predaja poputuje na konto charitatívnej organizácie March Of Dimes, ktorá prevádzkuje zdravotnú starostlivosť pre novorodencov.

Od stredy, kedy sochu dali do aukcie na internetovej burze eBay, zaujala 37 záujemcov a jej aktuálna cena sa pohybuje v prepočte okolo 150 450 korún.

debata chyba

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...