Mila Kunis vojakov nesklamala, prišla na ich ples

Dvadsaťosemročná herečka Mila Kunis dodržala svoj sľub a išla na ples so seržantom Scottom Mooreom, ktorý ju naň pozval prostredníctvom videa na portáli YouTube.com.

20.11.2011 18:20
debata

 Americká herečka Mila Kunis dodržala svoj sľub a zúčastnila sa na plese mariňákov so seržantom Scottom Mooreom, ktorý ju naň pozval prostredníctvom videa na portáli YouTube.com. Ples sa konal v piatok v Greenville v štáte Severná Karolína. Dvadsaťosemročná herečka prišla na miesto konania už popoludní. „Mila dostane šancu dozvedieť sa niečo o námorníckych jednotkách a všetci spolu oslávime 236. výročie založenia amerického námorníctva,“ uviedol pred plesom kapitán Scott Sasser, ktorý neskôr prezradil, že Kunis a Moore „si užívajú večer“.

Mila Kunis na námorníckom plese. Foto: SITA
Mila Kunis Mila Kunis na námorníckom plese.

Moore herečku na ples pozval na základe stávky s kolegom. Na Youtube.com zverejnil video, v ktorom ju požiadal, aby s ním šla na ples. „Ahoj Mila, som seržant Moore, ale môžeš mi hovoriť Scott. Chcel by som využiť túto chvíľu a pozvať ťa na námornícky ples, ktorý sa uskutoční 18. novembra v Greenville, v štáte Severná Karolína. Tak popremýšľaj a ozvi sa. Zatiaľ sa maj,“ povedal. Na jeho prekvapenie s pozvaním Kunis súhlasila. O všetkom sa dozvedela prostredníctvom televízie Fox, v ktorej ju jej herecký kolega z komédie Ide len o sex (2011) Justin Timberlake vyzval, aby ponuku prijala. Krátko na to dostal pozvanie na ples aj Timberlake, ktorého o to požiadala desiatnička Kelsey De Santis. Spevák rovnako ako Kunis pozvanie prijal a na plese sa zúčastnil.

debata chyba

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....