Herec Jeremy London údajne napadol svoju partnerku

Tridsaťdeväťročný herec Jeremy London sa mal dopustiť domáceho násilia v piatok po tom, čo sa so svojou priateľkou pohádal o opatrovníctvo ich spoločného dieťaťa.

21.11.2011 06:21
Jeremy London Foto:
Herec Jeremy London.
debata

Amerického herca Jeremyho Londona, známeho napríklad zo seriálov Správna päťka (1994 – 2000) a V siedmom nebi (1996 – 2007), hľadá polícia po tom, čo jeho priateľka uviedla, že ju napadol.

Londonova partnerka, ktorej meno polícia nezverejnila, zavolala v piatok na políciu v Palm Springs po tom, čo ju 39-ročný herec údajne pred jej domom napadol. Incidentu mala predchádzať hádka o opatrovníctvo ich spoločného dieťaťa. „Ide o falošné obvinenie, ale chápeme, že polícia musí postupovať podľa protokolu a celú záležitosť vyšetriť. Každopádne však k žiadnemu napadnutiu nedošlo a tieto obvinenia sa už čoskoro ukážu ako falošné,“ uviedol hercov hovorca Dominic Friesen. Rovnaký názor má aj Londonova právna zástupkyňa Catherine Lombardo.

Londona obvinili z napadnutia už aj v roku 2004, keď údajne vyhodil z auta svoju manželku Melissu Cunningham. Súd ho za to potrestal zákazom približovania sa, pričom rovnaký verdikt si London vypočul aj o štyri roky neskôr, keď ho Cunningham obvinila, že jej pod vplyvom drog rozbil nos.

debata chyba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...