Theronová chce vymiesť kožuchy z Hollywoodu

"Ak si nechcete obliecť vášho psa, prosím, neobliekajte si žiadnu kožušinu," sú slová na billboarde, na ktorom blonďavá kráska Charlize Theronová objíma svojho psa Tuckera. Oskarová herečka chce vymiesť zvieracie kožuchy z Hollywoodu. Pridala sa ku kampani proti ich používaniu v móde. "Nedáva to žiaden zmysel nechať trpieť zvieratá pre módu," uviedla Theronová. Prezrite si fotografie krásnej Charlize.

20.10.2004 10:23
debata

Táto 29-ročná hviezda z Juhoafrickej republiky, ktorá dostala zlatú sošku za úlohu sériovej vrahyne vo filme Monštrum, bude čoskoro vystupovať na billboardoch proti krutému zaobchádzaniu so zvieratami v kožušinárskom priemysle.

Za nápadom kampane proti noseniu kožuchov stojí skupina Ľudia za etické zaobchádzanie so zvieratami (PETA). „Nedáva to žiaden zmysel nechať trpieť zvieratá pre módu,“ uviedla Theronová, ktorá je vďaka výchove na farme v Juhoafrickej republike zanietenou milovníčkou zvierat.

Nosenie kožuchov v Hollywoode je módne faux paux

Organizácia PETA ďalej vydala zoznam najlepšie a najhoršie oblečených celebrít, zoradených podľa toho, či nosia kožuchy. Tento rok boli na zozname hanby popová diva Diana Rossová za to, že prijala kožuchy zdarma výmenou za ich predvádzanie a angažovaná domáca guru Martha Stewartová, ktorá ich nosí na verejnosti.

Deti neplánuje

„Nemám žiaden časový harmonogram. Keď sa to stane, budem oslavovať. Nikdy som si nevedela nič časovo naplánovať, takže posledná vec, ktorú by som ja mala plánovať, je narodenie detí,“ smeje sa herečka. "Keby sa to však stalo zajtra, som pripravená.

debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....