Abigail Clancy ukázala tigrované nohavičky

Hoci stredajšie udeľovanie Brit Awards patrilo predovšetkým hudobným hviezdam z celého sveta, svojich päť minút slávy si ukradla aj modelka známa z pánskych magazínov či katalógov na spodnú bielizeň a plavky Abigail Clancy. Pred objektívmi sa predviedla v transparentných šatách.

21.02.2008 10:58
Abigail Clancy Foto:
Známa britská modelka a dievča z pánskych magazínov Abigail Clancy potešila aj fanúšikov na Brit Awards. Vzali si priesvitné šaty, spod ktorých jej trčali tigrované tanga-nohavičky.
debata

Kratučký čierny model síce zahaľoval ruky aj dekolt, no štíhla blondínka ukázať svoje pôvaby nezabudla. Vybrala si totiž šaty zhotovené z veľmi jemnej látky, ktoré odhaľovali aj to, čo má pod nimi. V prvom rade treba povedať, že z Abigail britská Britney Spears nebude – bielizeň si obliekla. A čo na tom, že všetci už vieme akú? (veľké foto****)

Tigrované tanga-nohavičky nezaujali len fotografov, ale aj postávajúci dav za zábranami. Najmä muži začali nadšene pokrikovať na modelku, ktorá sa už párkrát objavila aj na obľúbenej tretej strane britských plátkov v nejakej sexi póze či hore bez.

Britská televízna hviezda Denise van Outen.
Niekoľko želiezok v ohni mala na Brit Awards...
+7Speváčka Rihanna prišla v krátkych strieborných...
debata chyba

+ Starostlivosť o seba je investíciou do vašej budúcnosti.
Nenechávajte všetko na poslednú chvíľu, máte čas robiť...

+ Začnite piť dostatočné množstvo tekutín, vášmu telu to prospeje.
Ak niečo nefunguje presne podľa predstáv, je to...