Jessica Alba mlátila dotieravých paparazzov

Dolámané nosy, ruky, nohy, či iné časti tela, stonajúce a ubolené telá ležiace na ulici - tak nejako to dopadne, keď otravní paparazzovia prenasledujú herečku Jessicu Albu. Krásna hviezda filmu Sin City: Mesto hriechu si to s dotieravcami vybavila pred pár dňami v Amerike. Viac foto v článku!

19.05.2006 14:28
debata

Žiaden súd, či žaloba za ublíženie sa však nekoná, Jessica totiž zmlátila skupinku paparazzov (rozumej kaskadérov) pri natáčaní humorného šotu na blížiace sa udeľovanie cien hudobnej stanice MTV známe aj pod názvom MTV Movie Awards. Na ulici, ktorú vytvorili v jednom z filmových štúdií v Kalifornii sa nakrúcala scéna, kde krásna herečka kráča z nákupu. Prenasleduje ju skupinka otravných fotografov a filmovej hviezde rupnú nervy. Výsledkom je poriadna bitka, v ktorej Jessica ako neohrozená hrdinka so superschopnosťami „vymláti“ celú svorku novinárov. Na konci scény zostáva ulica plná ležiacich tiel, nad ktorými majestátne stojí spokojná kráska.

Alba, ktorá bude tento rok hlavnou moderátorkou programu, sa pri natáčaní mimoriadne zabávala. „Udeľovanie cien MTV je vždy veľká šou. Je to bláznivé a vy nemôžete odo mňa čakať, že pri takej zábave zostanem bokom,“ s úsmevom komentovala nakrúcanie pôvabná Američanka s mexickými koreňmi.

Nakrúcanie MTV Movie Awards 2006 sa uskutoční 3. júna v štúdiách Sony Picture Studios v Kalifornii, televízia tento prenos odvysiela o niekoľko dní – 9. júna.

debata chyba

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....