Reklama na bielizeň vyzliekla ženu pred päťdesiatkou

Značka spodnej bielizne Agent Provocateur vládne vo svete módy inovatívnym dizajnom sexi kúskov a teraz si môže pripísať na svoju adresu pravdepodobne aj netradičný rekord. Hviezdou novej kampane sa totiž stala modelka vo veku 46 rokov.

08.11.2007 07:55
debata

Reč je o Catherine Baileyovej – bývalej britskej hviezde modelingu, ktorá je v súčasnosti vydatá za známeho fotografa Davida Baileyho. Zábery, ktoré pre značku Agent Provocateur nafotila už tradične umelkyňa Alice Hawkins, zobrazujú zvodnú a zrelú ženu v niekoľkých kúskoch z novej kolekcie. Štyridsaťšesťročnej dáme stvárňujúcej bohatú lady z vyššej spoločnosti robia

spoločnosť dve mladučké modelky v úlohe slúžiek.

Značka svoju voľbu zdôvodňuje jednoducho. „Máme zákazníčky od 16 do 81 rokov. Naposledy sme oslovili Maggie Gyllenhaal, ktorá bola pár mesiacov po pôrode, teraz sme sa rozhodli osloviť ženu po štyridsiatke. Nehovorí sa napríklad, že najlepší sex zažíva žena po štyridsiatke,“ hovorí spoluzakladateľka odevného impéria Serena Rees.

Za pravdu jej dáva aj ohlas, s ktorým sa nová kampaň stretla vo Veľkej Británii. Modelka Catherine Bailey sa fotenia trochu obávala. „Som kritická ako všetky ženy, ale verím, že výsledok sa bude páčiť,“ hovorí dáma, ktorá priznala, že najradšej na fotografovaní má retušovanie. „Už mám svoj vek. V pätnástich ma trápili vyrážky, o desať rokov nadbytočné kilogramy, teraz sú to vrásky. Ale na všetko existuje pomoc,“ tvrdí s úsmevom.

Fanúšikovia značky si budú musieť počkať na ohlasovanú spoluprácu so speváčkou Lily Allen. Tá by sa mohla do erotickej bielizne vyzliecť budúci rok v rámci jarnej línie Agent Provocateur. V minulosti už so značkou spolupracovala Kate Moss (na obrázku vpravo) či Dita von Teese.

Ďalšie fotografie nájdete tu a tu. Zdroj – Daily Mail

debata chyba

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...