Päťdesiatnička Barkin

Hoci herečka Ellen Barkin oslávila v apríli už 53 rokov, mladícky pôvab a dokonalé krivky by jej mohli závidieť aj tínedžerky. Ženská hviezda filmu Dannyho trinástka svoje vnady predviedla doteraz na každej premiére a výnimkou nebola ani tá v Las Vegas. Barkin prišla v ružových šatách a ukázala fotografom naozaj bujný dekolt.

07.06.2007 11:03
debata

Plavovlasá päťdesiatnička je pritom nosením rób a koktejlových šiat, ktoré nechajú vyniknúť jej poprsie, povestná. Počas nedávneho festivalu v Cannes prišla na večernú premiéru v modeli, ktorý jej ledva zakryl poprsie (na obrázku vľavo). Podobná situácia hrozila aj tentoraz. V niekoľkých momentoch si Ellen musela posúvať šaty smerom nahor, pretože hrozilo, žeby paparazzovia uzreli viac než by bolo vhodné. Za svoje pôvaby si však vyslúžila nielen potlesk fanúšikov čakajúcich pred kasínom v Las Vegas, ale aj chválu od americkej tlače.

V rozhovore pre rádiovú reláciu Dobré ráno, Amerika Barkinová prezradila recept na svoju krásu. „Spím asi desať hodín denne. treba zabudnúť na žúrovanie do skorého rána. Spánok je kľúč k mladosti,“ uviedla Ellen. Komentovala tiež aféru spred polroka, keď sa v tlači objavili dohady o tom, že si začala s Georgom Clooneym. „Ja som single, George je single. Ale dokonca sme spolu ani neflirtovali. Všetci ostatní herci so mnou flirtovali, ale George jediný nie,“ vysvetlila so smiechom herečka.

Pochválila však zvodcu žien, ktorý na premiéry chodí v sprievode matky Niny, že s ním pri nakrúcaní veľa zábavy. „Točiť scény s Georgom znamenalo veľa vtipných situácií. Ale zábavu sme si užili všetci. Bola to veľmi príjemná práca,“ uviedla Barkin, ktorá je momentálne na „turné“ premiér Dannyho trinástky v Amerike.

debata chyba

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...