Jozef Herák robí promo bratovi - spevákovi

Finalista reality šou televízie Joj Miliónový tanec Jozef Herák nie je jediným členom rodiny, ktorý zatúžil vydať sa na hviezdnu dráhu. Ako informoval tanečník, ktorý sa v Miliónovom tanci zaskvel latino tancami, jeho brat Janko sa prihlásil do pokračovania televíznej šou Slovenskej televízie Slovensko hľadá SuperStar.

29.08.2005 12:12
debata

Jankovou parketou podľa jeho slov je rhythm and blues. „Je to druhý Konček a má veľké šance uspieť,“ tvrdí Jozef. Ako dodal, spevácke skúsenosti Janko získal počas spoločných vystúpení s Paľom Drapákom, ale aj na rôznych charitatívnych akciách, kde sa stretol na jednom pódiu aj s členom poroty SuperStar Paľom Haberom. O svojho brata sa však Jozef v súťaži neobáva. „Čiernu hudbu“ podľa jeho slov vie málokto tak dobre zaspievať, ako Janko.

„Keby som neveril, že vie dobre spievať, tak zaňho nelobujem,“ zdôraznil Jozef. Aby ho podporil, snažil sa spropagovať jeho dnešný koncert vo Vrábľoch, kde vyrastal. Jozef sa rozhodol na bratovom koncerte predviesť malú tanečnú exhibíciu a zorganizoval aj autogramiádu.

debata chyba

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....