Nahá Gretchen Mol v seriáli: Nie je jediná, erotika vládne obrazovke

To, čo kedysi bolo v americkej televízii priam nemysliteľné, je dnes doslova módou. Nahota a odvážne scény ovládli scenáre mnohých seriálov. Diváci ich milujú a stávajú sa z nich hity.

24.10.2011 03:45
Gretchen Mol
Herečka Gretchen Mol nakrúcala hore bez v seriáli Boardwalk Empire.
debata

Popri prvoplánovej erotike však vznikajú aj diela, ktoré patria medzi oceňované a kritikmi ospevované kúsky. K nim určite patrí Boardwalk Empire, projekt, za ktorým stojí režisér Martin Scorsese. V prípade tohto projektu sa možno nahota stáva jedným z marketingových prostriedkov na pritiahnutie diváka – v konečnom výsledku však neponúka len prvoplánovú erotiku a plochý dej ako napríklad Pravá krv.

Periodicita nahoty v seriálovej dráme Boardwalk Empire, ocenenej Zlatými globúsmi či cenami Emmy, je pomerne vysoká. Naposledy sa v Evinom rúchu predvádzala herečka Gretchen Mol. Scorsese však oveľa viac šokoval, keď do programu zaradil aj zábery nahej a tehotnej postavy, v podaní herečky Paz de la Huertovej. Ani pri záplave eroticky ladených seriálov nie sú podobné zábery v káblovej televízii bežné.

Jemnej erotike sa nevyhýbajú ani slovenské... Foto: TV JOJ
Ján Koleník, Diana Mórová Jemnej erotike sa nevyhýbajú ani slovenské projekty - najčastejšie vyzlečeným hercom na obrazovke je určite Ján Koleník.

V súčasnosti však už vznikajú v USA rebríčky najobľúbenejších seriálových hviezd, ktoré sa neboja vyzliecť pred kamerou a diváci si robia zoznamy najsexi herečiek či hercov s najkrajšim telom v Adamovom rúchu. Zaujímavosťou je, že televíznej erotike často nepovedia nie ani známe herecké mená, hoci na plátne kín sa nahote zväčša vyhýbajú. V galérii nájdete niekoľko zaujímavých (a šteklivých) záberov.

Herečka Denise Richards sa nechala nahá...
Herečka Lucy Lawless v seriáli Spartakus: Krv a...
+18Herečka Jaime Murray ako Lila v populárnom...
debata chyba

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....