Němcová prišla bez podprsenky, Cruz so sestrou

Pár dní pred 79. ročníkom udeľovania cien americkej filmovej akadémie sa v Hollywoode roztrhlo vrece s predoscarovskými večierkami, na ktorých sa objavujú nominované hviezdy, ale aj ich menej známi kolegovia. Na jednej z nich očarila Penélope Cruz s krásnou sestrou Monicou a česká modelka Petra Němcová.

22.02.2007 10:27
debata

Petra, ktorá je v Amerike každým dňom známejšou celebritou, prišla v sprievode priateľa Jamesa Blunta v krátkych modrých šatách. Nasadila svoj známy úsmev a ochotne pózovala fotografom. Tí sa však určite potešili aj z toho, že zvodná Češka a hviezda plavkového maagzínu Sports Illustrated, prišla na pre-Oscar párty bez spodnej bielizne. Padavé modré šaty totiž odhalili, že Němcová si s podprsenkou rozhodne hlavu nelámala a vyšla si do spoločnosti tak trochu „naostro“. Či sa toto rozhodnutia pozdávalo jej polovičke nevedno, ale podľa výrazu na tvári, ktorý mal Blunt na fotkách, sa dá súdiť, že celý večer Petru strážil ako oko v hlave.

Podobne na tom bola aj jedna z tohtoročných nominovaných herečiek v hlavneh ženskej kategórii – Španielka Penélope Cruz. Kráska, ktorá v minulosti chodila s Nicolasom Cageom, Tomom Cruisom i Matthewom McConaugheym, priviedla na večierok svoju sestru Monicu, z ktorej prítomní páni nemohli spustiť oči. Monica totiž akoby Penélope z oka vypadla, niektorí novinári sa dokonca dohadovali, ktorá z nich je krajšia. Sestra slávnej Španielky je pritom už niekoľko dní v USA a zdá sa, že bude nezadanú Penélope sprevádzať aj na udeľovanie Oscarov.

Teda, ak by sa náhodou nepotvrdil niektorý z románikov, ktorý americká tlač pripísala na vrub hviezde filmu Volver. Podľa médií sa Penélope stretávala s Orlandom Bloomom a neskôr s ex-milencom Kylie Minogue Olivierom Martinezom. Zhodou okolností obaja páni boli prítomní aj na večierku, ale aspoň na oficiálnych záberoch sa držali od Cruzovej v zdvorilostnej vzdialenosti.

Medzi známymi tvárami sa objavila aj nemecká herečka Diana Kruger, členovia skupiny Maroon 5 či komik Chevy Chase.

debata chyba

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...