Electra nenosí podprsenku a vyzerá úžasne!

Modelka a herečka Carmen Electra rozhodne patrí medzi príťažlivé ženy. Má dokonalú postavu, peknú tvár a chuť predvádzať sa a provokovať. Na udeľovanie cien Peoples Choice Award v Los Angeles však prišla rafinovane.

11.01.2007 05:00
debata

Saténové šaty dlhé až po zem síce zakrývali jej peknú postavu, ale práve materiál a prednosti hviezdičky zo seriálu Baywatch z nej urobili jednu z najvyzývavejších dám na červenom koberci. Jemný saténtotiž dokonale obkreslil proporcie a odhalil aj drobný detail – Electra na 33. ročník vyhlásenia populárnej ankety vyrazila „naostro“ – teda lepšie povedané bez podprsenky.

Prítomní páni síce išli na tejto dáme oči nechať, ale podľa väčšiny médií sa celý večer len rezervovane bavila s kolegami a potom odišla do hotela. Nedavno sa dokonca objavila aj informácia, že po rozvode s rockerom Davom Navarrom Carmen v sebe objavila bisexuálne sklony a začala chodiť so ženou. Herečka takéto klebety odmietla potvrdiť.

To, že je sexi, však potvrdzujeme my. A tiež fotogaléria, v ktorej nájdete aj krásnu Halle Berry, Jennifer Aniston, Cameron Diaz alebo Evu Longoriu. Nezmeškajte ju!

debata chyba

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...