Bellucci miluje relax a najradšej hore bez

Kto chce zarábať peniažky, musí pre to občas aj niečo urobiť. Od herečky sa očakáva, že bude hrať. Vie to aj talianska kráska Monica Bellucci, no napriek tomu sa posťažovala, že práca, špeciálne tá v Amerike a počas horúceho leta, jej lezie na nervy.

24.09.2007 08:45
debata

„Všecti sa v USA správajú ako workoholici. U nás v Taliansku v auguste nepracuje skoro nikto, oddychujeme. V tomto mám klasickú taliansku náturu, som zvyknutá na pohodlie a relax a tak sa mi v horúcich mesiacoch veľmi pracovať nepáči,“ posťažovala sa herečka, ktorá práve v čase dovoleniek musela dokončovať snímku Shoot´Em Up, kde hrá po boku Clivea Owena. Adaptáciu amerického komiksu predstavila tiež na filmovom festivale vo francúzskom Deauville a onedlho ju čaká niekoľko ďalších premiére tejto snímky.

Oddych si však štyridsaťjedenročný sexidol doprial aj napriek nabitému pracovnému programu. Monica si spoločne s manželom Vinctom Casselom a dcérkou dopriala slnečné lúče, more a jachtu. A pri tej príležitosti neváhala tiež zhodiť svoje zvršky a ukázať nikdy neoddychujúcim paparazzom svoje vnady. Nahú Bellucci už síce mali možnosť diváci vidieť niekoľkokrát – ona sama je známa pozitívnym vzťahom k erotickým scénam vo filme, ale takéto zábery zo života určite tiež potešia jej fanúšikov.

debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...