Anne Hathaway si zahrá prostitútku v muzikáli Bedári

Americká herečka Anne Hathaway si zahrá vo filmovej adaptácii muzikálu podľa slávneho románu Bedári (v origináli Les Misérables, 1862).

20.10.2011 13:30
Anne Hathaway Foto:
Herečka Anne Hathaway.
debata

Stvárni Fantine – matku, ktorá obetuje všetko pre to, aby sa postarala o svoju dcéru, dokonca sa uchýli k prostitúcii. Hathaway porazila v súboji o rolu niekoľko konkurentiek, uvažovalo sa napríklad aj o Amy Adams či Rebecce Hall.

Tvorcovia zatiaľ zverejnili len mená dvoch ďalších hercov, Hugh Jackman si zahrá trestanca Jeana Valjeana a Russell Crowe sa predstaví ako pomstychtivý inšpektor Javert. Klebetí sa aj o iných slávnych menách ako Helena Bonham Carter, Geoffrey Rush či Emma Watson.

Dvadsaťosemročná Hathaway nie je v speve nováčikom. Na februárovom slávnostnom udeľovaní cien americkej Akadémie filmových umení a vied, ktoré moderovala spolu s Jamesom Francom, si dokonca zaspievala paródiu piesne On My Own z muzikálovej verzie Bedárov.

Režisérom snímky bude Tom Hooper, ktorý tento rok získal Oscara za réžiu historickej drámy Kráľova reč (2010). Scenár snímky napísal William Nicholson, ktorý má na svojom konte dve oscarové nominácie – z roku 1994 za adaptovaný scenár romantickej drámy Krajina tieňov a z roku 2001 za pôvodný scenár historickej dobrodružnej drámy Gladiátor.

Americká premiéra filmového muzikálu je naplánovaná na 7. decembra 2012.

debata chyba

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....