Komando zadržalo zbrane určené na nakrúcanie World War Z

Protiteroristická jednotka skonfiškovala v Budapešti náklad plne funkčných automatických pušiek, ktoré mali byť použité pri nakrúcaní trileru World War Z, v ktorom hrá Brad Pitt.

12.10.2011 13:30
Brad Pitt Foto:
Herec Brad Pitt.
debata

Maďarské protiteroristické komando zadržalo zbrane pripravené na nakrúcanie zombie trileru World War Z. Dôvodom bola skutočnosť, že zbrane boli plne funkčné. Týždenník Us Weekly uviedol, že v sklade na letisku neďaleko budapeštianskeho filmového pľacu jednotka skonfiškovala osemdesiatpäť automatických vojenských pušiek.

„V utorok ráno priviezlo súkromné lietadlo balík zbraní. Prevoz takýchto zbraní je ilegálny, aj keď sú určené len na nakrúcanie. Dúfam, že to tak v tomto prípade nebolo,“ vyjadrili sa riaditeľ Maďarskej protiteroristickej jednotky Janos Hajdu a jeho zástupca Zsolt Bodnar. Úrady v súčasnosti vypočúvajú svedkov.

Režisérom filmu je Marc Foster, známy filmami Ples príšer (2001), Hľadanie Krajiny-Nekrajiny (2004) či bondovkou Quantum of Solace (2008). Brad Pitt si v jeho najnovšej snímke zahrá zamestnanca OSN, ktorý cestuje po svete a snaží sa zastaviť zombie nákazu ničiacu ľudstvo.

debata chyba

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...