Nahnevaná mačička sa už na tigra nezahrá! Publikum Let's Dance prišlo v nedeľu o svojho miláčika

Siedme kolo Let's Dance sa nieslo aj v znamení veľkej novinky, akú tvorcovia divákom ponúkli po prvý raz.

15.04.2024 00:16
Let s Dance Foto:
Let´s Dance mieri do ôsmeho kola.
debata (3)

Nedeľné kolo sa stalo posledným pre Jána Tribulu a Natáliu Glosikovú, pritom z úst poroty si počas večera vypočuli viac pozitívnych než negatívnych hodnotení.

Ján Tribula a Natália Glosiková  v 6. kole...
Ján Tribula a Natália Glosiková  vo 4. kole...
+12Natália Glosiková a Ján Tribula v Let's Dance.

Prvým tancom Jána Tribulu bolo paso doble a na hodnotenie poroty sa nemohol sťažovať, hoci Ďurovčík začal zostra: „Estetiku tanca nemáš, ale… Robíš obrovské pokroky z kola na kolo, klobúk dole.“ V podobnom duchu sa nieslo aj hodnotenie Vinczeovej, Drexler upozornila na Tribulov výraz. „Nahnevaná mačička, ktorá sa hrá na tigra.“ Dvojica si vytancovala 26 bodov, no už po prvom hodnotení z úst Tribulu odzneli vety, ktoré pripomínali lúčenie. To sa stalo realitou v závere šou, siedme kolo bolo jeho posledným. „Až raz budem bilancovať život, Let's Dance sa tam určite objaví. Vedel som, že raz zažijem standing ovation poroty aj ja,“ začal po vyradení svoj prejav Tribula a následne poďakoval aj tanečnej partnerke za trpezlivosť a profesionálne vedenie. Tribula mal počas nedieľ v hľadisku Incheby značnú podporu, po siedmom kole tak publikum o svojho miláčika prišlo.

zuzana fialová Čítajte viac V Let's Dance si vychutnala víťazstvo aj narodeninovú oslavu, na akú sa nezabúda! Do šou sa vracia kráľovná aj moderátorka

Siedme kolo Let's Dance odštartovala Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring s viedenským valčíkom, dvojica na parkete rozohrala príbeh bábiky, ktorá ožije a u poroty sa ich vystúpenie stretlo s nadšením. Ako prvá ich výkon zhodnotila hosťujúca porotkyňa Zuzana Fialová. „Perfektne zvládnutá ťažká choreografia, príbeh bábiky bol krásny,“ povedala. S herečkou a niekdajšou kráľovnou parketu súhlasila aj Tatiana Drexler. „Dokonalé,“ povedala a ich vystúpenie označila za „štandardný vrchol.“ Z úst Ďurovčíka si vypočuli: „Bolo to krásne, na začiatok som spokojný.“ Viedenský valčík dvojici vyniesol 39 bodov.

Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v 7. kole Let's...
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová   v 7. kole...
+3Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring v 7. kole...

Darilo sa aj druhému páru večera, Tine a Vilémovi Šírovi, ktorí predviedli paso doble. „Vynikajúca choreografia,“ pochválil tanečníkov Ďurovčík a ostatní porotcovia s ním súhlasili. Dvojica získala 33 bodov. Slowfoxom v nedeľu večer zabodoval Juraj Loj, zvlášť u Zuzany Fialovej. „Nádherná súhra vás dvoch,“ zhodnotila a Drexler dodala: „Rytmicky fantastické.“ Istú výhradu k Lojovmu výkonu vyslovil Ďurovčík. „Druhá polovica choreografie bola nezaujímavá. Záver nebol taký, ako by si táto skladba zaslúžila.“ Slowfox na slávnu skladbu Franka Sinatru New York, New York dvojici vyniesol 37 bodov.

zväčšiť Ján Tribula a Natália Glosiková  v 7. kole... Foto: Marek MACO Neumahr
Ján Tribula a Natália Glosiková Ján Tribula a Natália Glosiková v 7. kole Let's Dance.

Bez jedinej kritickej vety po hodnotení poroty parket opustila Petra Dubayová. Jej valčíku po boku Matyáša Adamca nemala porota čo vyčítať. „Dnes to bolo pre vás to pravé orechové,“ zhodnotila Drexler, Ďurovčík jej dal za pravdu: „Boli ste naozaj dobrí, seklo vám to dokopy a choreografia mala jednu naozaj náročnú pasáž.“ Za valčík získali 34 bodov. Po Dubayovej sa na parket postavil Jakub Jablonský, ktorý predviedol tango, za ktoré si vyslúžil nielen standing ovation, ale aj úžasné hodnotenie poroty. Aj od Zuzany Fialovej, ktorá je zároveň Jablonského profesorkou na VŠMU. Výkon mladého herca ju natoľko očaril, že mu okamžite navrhla tykanie. Hviezda seriálu Dunaj, k vašim službám si tak v nedeľu večer vytancovala plný počet bodov – 40.

zväčšiť Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová . Foto: Markíza
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová .

Nasledovalo druhé kolo, v ktorom sa tanečné páry premiešali, čím vznikli nové dvojice. Niečo také bolo pre divákov tanečnej šou novinkou. Ako prvý zmiešaný pár zatancovali Anna Jakab Rakovská a Matyáš Adamec. Rumba sa im vydarila, porota novú dvojicu označila za „silné spojenie“ a udelila 30 bodov. Tina v páre s Jaroslavom Ihringom zatancovala waltz, porotu očarilo jej dokonalé držanie tela. Dvojica získala 36 bodov. Ča-ču s poriadnou dávkou sexepílu zatancoval Juraj Loj s partnerkou Natáliou Glosikovou, dvojicu porota odmenila 35 bodmi.

zväčšiť Petra Dubayová a Matyáš Adamec. Foto: Markíza
Petra Dubayová a Matyáš Adamec Petra Dubayová a Matyáš Adamec.

Ako zhodnotila porota, Ján Tribula po boku Natálie Horváthovej ustál rytmus pesničky a za quickstep získal 28 bodov. Petra Dubayová spolu s Vilémom Šírom predviedli jive, ktorý porota opísala ako veľkolepé muzikálové číslo. Dvojici vynieslo 31 bodov. Vrcholom večera sa stala rumba v podaní Jakuba Jablonského a Júlie Rezkovej, dvojica zaň dostala takmer plný počet bodov, desiatku neudelil iba Ďurovčík.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Glosíková #Let's Dance #Ján Tribula

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...