Po jeho boku túžili stáť mnohé, randil so slávnou režisérkou aj kráskou z dojáku Zoznámte sa, Joe Black. Keanu Reeves lásku nakoniec našiel u tejto dámy

Dlhé roky svet ani netušil, že tvoria pár, ale dnes sa už hollywoodsky herec a jeho partnerka Alexandra Grant objavujú na viacerých spoločenských podujatiach. Stalo sa tak aj počas uplynulého víkendu.

16.04.2024 00:00
debata (5)
Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu... Foto: Momodu Mansaray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia
Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu Reeves Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu Reeves na podujatí The MOCA Gala 2024 Presented by Bulgari v Los Angeles.

Hviezda hitov Matrix či John Wick a jeho dlhoročná priateľka – výtvarná umelkyňa Grant sa postarali o veľkolepé entré na MOCA Gala pod záštitou klenotníckej značky Bvlgari v The Geffen Contemporary Museum v Los Angeles.

Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Čítajte viac Ženy sa mu hádzali k nohám, pred oltár vzal supermodelku: Toto je dnes Pretty Woman Richarda Gera, má o 33 rokov menej a zbalila ho na...

Reeves dorazil v elegantnom sivomodrom obleku, no ani takýto spoločenský event ho nespredvčil, aby sa vzdal obľúbených topánok. Šnurovacie športové „baganče“ nosieva takmer všade. Alexandra si na slávnostný večer vzala šaty v odtieni tyrkysovej modrej a doplnila ich jemnými šperkmi či kabelkou. V prípade 54-ročnej výtvarníčky už tradične zaujal prirodzený vzhľad – Grant sa líči veľmi zriedkavo a vlasy si vôbec nefarbí. Sivé pramene upravila do podoby zapletených prameňov po stranách.

Zoznámte sa, Joe Black Čítajte viac Na jej mieste túžila byť každá! Pittova láska z filmu Zoznámte sa, Joe Black, je 50-nička! Takto šiel čas s nežnou Susan

Fotografov, ale aj hostí najviac zaujalo, ako sa dvojica k sebe správa. Bozk si partneri dali ešte pred vstupom ku fotostene, no pár vybraným paparazzom sa ho podarilo zachytiť. Ani bozky však netreba vidieť, ak si uvedomíte, akým pohľadom sa na svoju životnú partnerku Keanu Reeves pozerá. Neha a láska z jeho očí priam sršia.

zväčšiť Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu... Foto: Profimedia
Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu Reeves Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu Reeves na podujatí The MOCA Gala 2024 Presented by Bulgari v Los Angeles.

Pred vzťahom s Alexandrou Grantovou spájala Reevesa s viacerými známymi kolegyňami. Randil napríklad s režisérkou Sofiou Coppolou či herečkou Winonou Ryderovou. Po jeho boku sa objavila aj krásna hrdinka hitu Zoznámte sa, Joe Black – herečka Claire Forlani. Médiá vtedy dokonca písali o zásnubách, no Reeves tvrdil, že sú „len dobrí priatelia“.

Angelina Jolie Čítajte viac Úchvatná Angelina Jolie ozdobila muzikálovú premiéru. Spoločnosť po jej boku? Tak to je prekvapenie

Z priateľstva sa však zrodil vzťah aj s Alexandrou. Dvojica ho prvýkrát odtajnila v novembri 2019, keď sa obaja objavili na červenom koberci na LACMA Art + Film Gala. „Myslím, že každý človek, ktorého som poznala, mi volal, a to je fascinujúce,“ povedala vtedy Alexandra pre britský magazín Vogue. Dvojica však údajne začala randiť spolu už v roku 2011, čo médiám prezradila herečka a Grantovej kamarátka Jennifer Tilly.

Herec Keanu Reeves so snúbenicou Alexandrou...
Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu...
+6Alexandra Grant a jej partner, herec Keanu...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dvojica #Keanu Reeves #Alexandra Grant

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...